CHERITERA KAMI...: Happy Birthday to Me!

Jul 25, 2017

Happy Birthday to Me!

Alhamdulillah syukur nikmat Allah masih lagi dipanjangkan umur merasa boleh bernafas di bumiNya dikelilingi orang-orang tersayang.

Tahun ni tahun bersederhana kami. Tahun simple sempoi dan bajet. Hahah. Kalau tak kan ade je la nak celebrae situ sana sini. Masa birthday cik B bulan lepas pun , kite just buat masak2 je. Masak pun Nasi Ayam. Itu dah kire special habis la tu.Keke. Yang penting, U ade dengan I, I ade dengan U. Gitu.

Birthday kite harini pun takda la plan request mengarut2 pun xde. Kalau tak, ade je datang perangai die tu.Hahha. Faktor usia kot no sekarang ni lebih relax. Dah la tetbe bangun pagi tadi rasa seram sejuk je badan. Tang kaki sejuk sungguh. Ni masih berstokin lagi. Memang tutup dapur la kite harini.  
Sarapan pagi tadi dekat luar, tenghari mintak orang tu tapaukan sebab tak larat rasa nak p kedai. Dinner pun tadi makan luar. Itu jelah request birthday girl tahun ni.Kikiki.

Malam semalam cik B balik keje pukul 11malam lebih , tetbe kita ternampak la 2 kotak macam kenal je rupa paras kotak tu. 

Ntah bile die sempat pergi beli kek ni ha. Laju je birthday girl ngap.

Then pagi tadi sebelum pergi kerja , orang tu sempat pesan. Ada kek lagi tu dalam peti ais. Spesel katenye. Nak pulak kan wife die percaya. Tapi dalam percaya tak percaya tu pergi jugak dapur nak tengok dalam peti ais. Haha. Mengharap sangat kan;pRupa-rupanyaaaa....

Ada wish card melekat dekat peti ais ni ha. 

Belakang tu ada la wish bagai kite simpan kita2 je la eh.Hehhe..segann! Terasa kecomelan dan effort tu sangatttt lah dihargai menyebabkan termenangis la kita skit.Skit je, dak cengeng memang camni. Hati die mudah tersentuh.

Tq partner!tQ Soulmate! Tq untuk all the effort. 

Saranghae, hasben.

Korangggg...doakan yang baik-baik untuk kite tau. Tq!

Kalau nk bagi kite hadiah, boleh email kite mtk alamat.hahaha.Tak mahalu birthday girl ni;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah