CHERITERA KAMI...: Hidden gem of Selangor

Mar 9, 2016

Hidden gem of Selangor


Sebulan nak tunggu sambung next entry kan.Sabau je la..Kasi habis cerita tempat ni laju2 nak sambung byk lagi tempat best dgn korang.


Dari jauh nampak Rabbit Room ni ingatkan ada rabbit ke games dalam ni, rupenye cafe da...


Tips...turun breakfast awal dapat port best boleh pilih2.Kita sarapan dekat luar sambil cuci mata dengan green view.Susah nak dapat view camni kalau hari2 dok dalam hutan bandar.Kan??



Sesambil tu layan orang main golf.Serious ramai ok yg datang main golf.Memang sesuai la tempat ni dengan penjiwa sukan golf.Tenang sungguh...

Dah habiskan sarapan , sesi mengexplore pulak. Jom naik atas tengok apa yg best. Ni atas dari Rabbit Room tadi ada mini bar. Pepagi siang hari memang tutup la. So, boleh la kite bajet2 amik gambar.

View dari atas. Ada gaya owner resort???Kekekek...;p

Kasi can la dekat die:)


Tak sabar nak terjun ni. Part budak2 sana yg ada slider tu yg jadi tumpuan. Memang seronok berendam sebab tak sesak.



Ni petang hari cek-in.Baru lepas hujan...Nyaman je cuaca.

Ni kelab golfnye. Memula sampai ktorg confident je stop kereta dekat sini dah nak keluarkan beg siap sekali salah daaaa...Hehehe...

Selain golf, swimming, ada karaoke, ATV, kayak  banyak la aktiviti dekat sini. Sesuai sangat untuk 1 family.Untuk yang nak bercuti tapi taknak pergi jauh sangat, N suggestkan korang try menginap dekat sini. Hope korang enjoy the holiday:)

Sekarang tengah pihak resort tengah adakan promo.

Harga berbaloi-baloi ni siap pakej.Cepat2 BOOKING NOW!!!

Info lanjut boleh tengok dekat FB: Amverton Cove Golf & Island Resort

4 comments:

cik mah said...

Menarik..

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya view kat sini..bertambah seronok bercuti :)

idzwa kamaruddin said...

best nyer!~

CIKU said...

wow mcm best je..santai tenang je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah