CHERITERA KAMI...: Kongsi info cuti-cuti Sabah

Jan 7, 2016

Kongsi info cuti-cuti Sabah

Tajuk tu sebab nak combine lebih-lebih cerita pasal Sabah in one entry. Kite habiskan lumpsum la yea pasal Sabah.

Kereta Sewa
Kali pertama datang Sabah sewa kereta dengan kawan sendiri dapatlah harga special. Kali kedua datang ni kene cari kereta sewa lain sebab kawan tu dah pun berpindah ke semenanjung. Kali ni cik B yg uruskan untuk kereta sewa ni. Asalnya sewa kereta Axia tapi masa sampai airport tu dibaginya Myvi. Sebaik harga sewa sama.Lepastu minyak kereta pun dh siap isi separuh. Kereta pun macam kereta baru je.Alhamdulillahhh..rezeki!


Klik Kinabalu car rental untuk info lanjut

Update harga terkini




Parking di Putrajaya Sentral
Flight tiket ke Sabah pukul 6am. Awalnya nak pergi awallll pagi tapi takut lah kot tak terjaga pagi tu dan nak elakkan terlepas flight, kami decide pergi malam sebelumnya. Ikutkan ank ambil teksi terus ke KLIA2 tapi bila kira-kira balik, ktorg park kereta dekat Putrajaya Sentral then amik KLIA transit ke KLIA2. Cas parking di Putrajaya Sentral RM18 untuk 4 hari. Murahhhh!!! Dan alhamdulillah selamat.

Tiket flight
Beli masa promo Airasia dalam bulan Jun. Harga RM350++ 2 orang return. Lebih kurang harga masa first time pergi dulu. tu yang terus grab je promonya.

The end ceritta pasal Sabah. Kalau ada pertanyaan send email to cantik_menawan25@yahoo.com or add FB la senang klik sini Sebab cerita pasal Sabah ni selalu orang email tanya. And kami tersangatlah senang hati untuk membantu apa yg boleh.

Thanks Sabah for the wonderful memory


5 comments:

idzwa kamaruddin said...

Best best bestt :)

tiga lalat said...

ammvoii sweetnyer., tahniah skali lg ;p

Azhafizah Md Nor said...

Thanks Ann berkongsi info..bilalah nak jejak ke sabah ni

Raziman Rent Car Sabah said...

Assalamualaikum...

Kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta dan homestay di Kota Kinabalu pada harga paling murah

1. Viva RM90
2. Myvi RM120
3 Saga RM120
4. Alza RM140
5. Exora RM150
6. Avanza RM170
7. Vios RM180
8. Urvan RM230

Homestay RM100.00 semalam

Hubungi sy Raziman utk pertanyaan lanjut 0129600702
0129600702 (Whatsapp)

Raziman Rent Car Sabah said...

Mohon Maaf kami ingin menumpang iklan...

TIPS PERCUTIAN MURAH KE SABAH!!!
Mari Bercuti Ke Sabah.... 2017

*Tel : 0129600702 / 0163751978*
Assalamualaikum Tuan Puan...
Bercuti la ke Sabah....!!
Kami bersedia mempermudahkan segala urusan percutian anda di sini...

Kami menyediakan Kereta sewa pandu yang murah, baru dan berkeadaan baik..

a) Nissan Urvan RM230 sehari
b) Toyota Innova RM200 sehari
c) Toyota Avanza RM160
d) Nissan Grand Livina RM170
e) Proton Exora RM150
f) Produa Alza RM140
g) Toyota Vios RM160
h) Proton Saga Flx RM120
i) Produa Myvi RM120
j) Produa Viva RM100
k) Proton Waja RM120
l) Proton Preve RM150
m) Viva 660 RM70

* Harga di atas adalah minimum sewa
untuk 3 hari ke atas...
* Penghantaran kereta percuma ke
Airport dan tempat penginapan.
* Kadar harga lebih rendah untuk sewa
secara bulanan.

Kelebihan yang anda dapat apabila memilih kereta sewa kami adalah :

1. Pilihan Homestay dan Hotel dengan harga
istimewa daripada kami bermula harga
RM68 dan ke atas di Kota Kinabalu dan
kundasang...

2. Homestay Condominium Marina Court di pusat bandar Kota Kinabalu hanya pada harga Rm250 semalam!!!

3. Pemandu Pelancong..
Sekiranya anda ingin perlukan pemandu sepanjang percutian kami menyediakan pemandu berpengalaman dan mahir dengan tempat2 percutian menarik di Sabah... upah bagi pemandu kami adalah RM100 untuk 12 jam sehari...

4. Harga istimewa ke Pulau Manukan , Sapi atau Memutik..
Sekiranya anda memilih perkhidmatan kami, kami akan memberikan anda harga istimewa RM20.00 sahaja seorang utk tambang bot dan Percuma SET SNORKLING & life jacket ( harga utk 1 pulau sahaja).. harga tak termasuk jetty fee, island fee...
Kami juga memberikan harga istimewa untuk Water Sport berikut:
* Banana Boat RM30 (15 mnt)
* FlyFish RM60 (15 mnt)
* Parasailing RM55 (15 mnt)
* Jetski RM140 (30 mnt)
* Sea Walking RM150 (30 mnt)

5. Harga istimewa untuk melihat Proboscis Monkey dan Fireflies... Klias Beaufort..
Harga RM45.00 adalah termasuk tambang menaiki bot, Hi Tea dan Makan malam...

*Screenshot iklan ini sebagai voucher Diskaun dan whatsapp ke nombor di bawah*

Hubungi kami
0129600702
0163751978
Boleh Call atau Whatsapp


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah