CHERITERA KAMI...: Kongsi info cuti-cuti Sabah

Jan 7, 2016

Kongsi info cuti-cuti Sabah

Tajuk tu sebab nak combine lebih-lebih cerita pasal Sabah in one entry. Kite habiskan lumpsum la yea pasal Sabah.

Kereta Sewa
Kali pertama datang Sabah sewa kereta dengan kawan sendiri dapatlah harga special. Kali kedua datang ni kene cari kereta sewa lain sebab kawan tu dah pun berpindah ke semenanjung. Kali ni cik B yg uruskan untuk kereta sewa ni. Asalnya sewa kereta Axia tapi masa sampai airport tu dibaginya Myvi. Sebaik harga sewa sama.Lepastu minyak kereta pun dh siap isi separuh. Kereta pun macam kereta baru je.Alhamdulillahhh..rezeki!


Klik Kinabalu car rental untuk info lanjut

Update harga terkini




Parking di Putrajaya Sentral
Flight tiket ke Sabah pukul 6am. Awalnya nak pergi awallll pagi tapi takut lah kot tak terjaga pagi tu dan nak elakkan terlepas flight, kami decide pergi malam sebelumnya. Ikutkan ank ambil teksi terus ke KLIA2 tapi bila kira-kira balik, ktorg park kereta dekat Putrajaya Sentral then amik KLIA transit ke KLIA2. Cas parking di Putrajaya Sentral RM18 untuk 4 hari. Murahhhh!!! Dan alhamdulillah selamat.

Tiket flight
Beli masa promo Airasia dalam bulan Jun. Harga RM350++ 2 orang return. Lebih kurang harga masa first time pergi dulu. tu yang terus grab je promonya.

The end ceritta pasal Sabah. Kalau ada pertanyaan send email to cantik_menawan25@yahoo.com or add FB la senang klik sini Sebab cerita pasal Sabah ni selalu orang email tanya. And kami tersangatlah senang hati untuk membantu apa yg boleh.

Thanks Sabah for the wonderful memory


4 comments:

idzwa kamaruddin said...

Best best bestt :)

tiga lalat said...

ammvoii sweetnyer., tahniah skali lg ;p

Azhafizah Md Nor said...

Thanks Ann berkongsi info..bilalah nak jejak ke sabah ni

Raziman Rent Car Sabah said...

Assalamualaikum...

Kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta dan homestay di Kota Kinabalu pada harga paling murah

1. Viva RM90
2. Myvi RM120
3 Saga RM120
4. Alza RM140
5. Exora RM150
6. Avanza RM170
7. Vios RM180
8. Urvan RM230

Homestay RM100.00 semalam

Hubungi sy Raziman utk pertanyaan lanjut 0129600702
0129600702 (Whatsapp)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah