CHERITERA KAMI...: Kejutan Ulangtahun Perkahwinan Kami

Jan 5, 2016

Kejutan Ulangtahun Perkahwinan Kami


Dah masuk tahun baru , hutang entry tahun lepas berjela oi. Ni dah ada dalam draf, masukkan gambar je tapi tak tertype ape yg nak dimerepekkan. Haishhh...Nak settlekan cerita sabah dulu ni..

Cuti-cuti kalini memang sempena anniversary kami advance seminggu.Hehhe.Tapi dua-dua takde buat plan ape2..N pun tak mengharap la ade candle light ke ape rasa macam dah tua plak.Tua la sangat. Baru masuk tahun ke5 kawin kot. Baru habis fasa pertama , masih pengantin baru lagi ni. Mati la ferasan sendiri;p

Malam tu ktorg g melantak dekat Dataran Todak, balik masuk bilik masing-masing terkejut tengok bilik sweet giler.

B..b eh yg plan ni semua??Xla...b igt syg yg plan kan ni..

Ok...giler menjadi aih hotel yg buatkan utk kami.

Cik b masa booking die ada remarks je la sempena anniversary tapi tak jangka la macam ni skali die punya outcome..






Kek sepinggan dengan wish card 

Terharu!!Terharuuuu!!!Ktorg terus call staff yg setupkan deco ni to say thank you very much. Staff lelaki ok. Untung la siapa partner awak;p


tetbe tak tau nak pos cmne dah...nmpak cm erghhh...hahahahha



Yang ni ktorg amik bunga-bunga atas katil tu tabur dalam bath tub...Hehhehe...


Happy couple of the yearrr!!!Lariii..Hhahaha
Doakan ktorg murah rezeki lagi dan lagii yea tahun ni.Aminn..InsyaAllah..

Habis la kot entry pasal ShangriLa...Very recommended stay at KK, Sabah. Yang nak honeymoon , cuti2 dengan family ke boleh la try stay sini. Staff dan servis sangat bagus. Ni puji bukan sebab dapat free upgrade bilik dapat surprise tu tapi mereka memang patut dipuji.

Thanks ShangriLa Tanjung Aru for the superb servis!

4 comments:

mama tisya said...

mmg best la dpt kejutan camgini...mmg feel2 pengantin baru

NuRuL eZRiN said...

waaaaa syokla.... 2-2 dpt surprise kn... hikhik.. moga bahagia n berkekalan perkahwinan korang sehingga ke syurga.. smoga hubungan yang terjalin semakin mekar hari ke hari n yang penting skli diredai Allah.. insyaAllah... doa yang baik 4 both of u.. admire N sgt nih.. :D

tiga lalat said...

mesti mahal kan hotel nih., hihi2

btw, hepi anniversary., mugo berkekalan ;)

Azhafizah Md Nor said...

memang best dapatbilik camni..inilah bestnya ada letak extra notes/remark :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah