CHERITERA KAMI...: Jom tengok apa yang menarik di Shangri-La Tanjung Aru

Jan 3, 2016

Jom tengok apa yang menarik di Shangri-La Tanjung Aru

Petang-petang dengan cuaca yang baik adalah sangat merugikan kalau kita tak jalan-jalan dan klik-klik.

Jom kita kita tengok apa yang menarik...


Massage by the beach kt tepi tu ha..ade bran??segan aih kite;p


Deretan bilik hotel...Ini ialah Tanjung Wing..yg belah bilik kami dapat tu la.

Cafe santai2 tu tak pulak ktorg terjah tengok ramai org...Baik pergi main2 pasir2 dekat pantai die yg comel ni

Ini sabah yea...sekali tengok macam dekat over the sea x??Private beach die comel je. Nak mandi pun macam tak feel tapi best la utk rehat2 dekat sini

Awal pagi dah turun cafe. Pilihan breakfast die tersangatlah banyak dan sedap. Sambil makan staff die great kita and tanya food ok, borak2.Very the frenly!

Awal lagi sebab tu pool kosong.

Ha..yg sane tu Kinabalu Wing. Yg septtnye ktorg stay situ, wing yg baru. Agak jauh skit dengan facilities yg ada.
Yg tak tahu swimming, ada disediakan life jacket tau. So, everybody can swim but with swimming attire tau:)

Ini bukan budak2 je, orang besar pun excited nak splash dekat sini kan:)

Garden in the hotel...Peacefull

Seriusly banyak port menarik dekat Shangri La Tanjung Aru ni. Silalah explore kawasan hotel ni.

2 comments:

idzwa kamaruddin said...

alahaiii best nyer dik!

Azhafizah Md Nor said...

bestnya menginap kat sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah