CHERITERA KAMI...: Dinner di Kedai Bas Klebang

Feb 7, 2015

Dinner di Kedai Bas Klebang

Sejak Pantai Klebang dah ada tarikan baru Kedai Bas tu, dah 2 kali tak silap N pergi jengah tapi tak pernah lagi singgah lepak.Jadinye, cuti-cuti Melaka kali ni memang dah target nak dinner dekat Klebang.

Memang meriah. Sepanjang pantai tu berderet kedai bas ada pelbagai makanan dan minuman jual. Kami jalan sampai ke hujung tu tengok ada dataran dah siap air pancut, gelongsor belon kereta kuda tu eh macam-macam la.Padan la meriah.Bila dah banyak pilihan, mula la tak tahu nak makan ape.

Last-last kami pilih nak makan western. Tak nak makan berat2 sangat.

Kedai bas yang ni tak provide tempat makan kat dalam bas. Should be kene try la jugak nanti fefeeling makan dalam bas camne kan. Baru la kene konsep makan di kedai bas.Tak semua kedai bas situ yang provide konsep camtu.Kene cari.


Mango tu selalo mesti order dengan otak-otak berebut 2 orang makan sementara tunggu makanan sampai. Tadi kate tak lapar;p

Burger ayam special untuk suami terchenta. Pakej sekali dengan air Teh O Ais. menarik x?;)

Chicken chop saya punya. Sedap!Walaupun blackpaper tu jenis macam sos camu tak berkuah sangat tapi laju je makan. Salad tu ada buah2.Ok la.

Total RM20+.Tak ingat harga. Makan dengan angin laut bertiup.Nice place untuk santai di malam hari.


5 comments:

NuRuL eZRiN said...

Wah... best2.. menarik jgk ea.... kne list cni jgk la cuti2 malaysia 2015... hihi..

Ida Puanstoberi said...

tak pernah try lagi. kalau siang takde la kot kan.. panas berdentum situ.. ada bustel (bus hotel) jugak kan.. tapi, akk mikirkan tak panas ke kalau tghari.. walau ada aircond.. brrr...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ann,
salam perkenalan yer :)
waaaaaaaaaaaa.....yang chicken tu menarik ati iols he3
pa pun kalo sudi jemputla singgah & join blog iols jugak yer :)

Azhafizah Md Nor said...

best jugak makan sini..nak try jugak nanti.

::EIDA:: said...

npe tak makan dalam bas heehehhehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah