CHERITERA KAMI...: Paddington vs Cappadocia

Dec 15, 2014

Paddington vs Cappadocia

Dalam masa 3 hari, 2 kali tengok wayang. Catat sejarah ni betul2 balas dendam. Dari bulan2 lepas lagi nak tengok wayang tapi asyik la tunda sebab takde cerita yg best.

Jumaat malam, cik b ajak tengok wayang. Ingatkan die taknak keluar sebab Sabtu die kene keje pagi hingga malam so mestilah perlukan rehat yg cukup nanti camne nak rawat pesakit. Movie Paddington menjadi pilihan, sebab nak cerita yg chill2 je. Dan memang tak salah pilihan. Ni bukan versi kartun tau. Walaupun macam tak logik orang tak terkejut pun nampak bear kt tengah2 city tu.Hahah. Comel dan kelakar cerita ni. Sesuai bawa anak-anak tengok sekali.Kami bagi 4 bintang!!



Semalam malam pula layan Manisnya Cinta di Cappadocia. Ini memang dah ingatkan cik b awal2 nak g tengok. Cerita yang ringan ada kelakar, sedih, kekeluargaan dan sweet opkos. Giler tak sweet berlakon dekat Cappadocia naik belon panas, dinner tepi bukit layan sunset.Lokasi2 die semua cantik2. Dari segi pelakon pulak, semua hebat2 so takkan mengecewakan korang.3.5 bintang;)

Ok..dah masukkan Turki dalam wishlist;p

2 comments:

Azhafizah Md Nor said...

best ye citer dua dua ni..belum tengok lagi..lagi best kalau dapat pergi ke dua dua tempat ni kan. :)

::EIDA:: said...

ida dh masukkan istanbul dlm list since citer istanbul aku datang HAHHAHAH over! jommmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah