CHERITERA KAMI...: Adira Signature Cafe

Dec 4, 2014

Adira Signature Cafe

Berjiran dengan kedai makan artis rupenye kite.Takdela berjiran bebetul sebelah tapi dalam deretan yang sama la. Memula tak tahu pun ni kedai makan Adira penyanyi tu. Saja la try lunch ritu dgn opismate , sekali tengok Adira tu ada. Dah berhijab makin comel.Memang putih betul dia. Masuk ni dah 3 kali pergi.

Kat Adira Cafe ni menu ala carte . So far pergi boleh tahan la rasa makanan die. Sedap jugak. Cumanye kali ke3 pergi hari Selasa baru ni, servis lambat ya amat sebab kekurangan pekerja gamaknye. Sampai ada pelanggan yang keluar balik tak menahan menunggu. Yeala time lunch sejam je kalau servis lambat confirm orang angkat kaki. Hopefully cepat2 la recover masalah ni, kalau tak sayang la. Cafe pun baru bukak dalam 2 bulan camtu.

Konsep ala boutique cafe gitu. Ada Adira Scraft dijual dengan produk kecantikan die tu.

Ni menu kali ke2 Nasi Ayam Penyet RM6. Ok la portion dan sambal pun sedap juga.
Kali pertama makan Kuetiau goreng lupa nak ambil gambar:p

Menu kali ke3 Nasi Goreng Ayam Paprik RM7.50. Sedap juga.

Bagi N harga tu reasonable dengan konsep cafe die. Sekali sekala boleh la nak lunch sini;)


Adira Signature Cafe dibuka dari pukul 9pagi - 9malam. Ada lagi 1 kedai die dekat Jalan Wangsa Delima 5 Restoran Steamboat RM20 seorang. Tu tak try lagi.Baru je bukak hujung bulan lepas.


Update: Tadi lunch date dengab cik B sebab orang tu cuti tapi locum dkt klinik sini. Ajak la try sini first time untuk die. Servis tadi ok pulak. harapnye servis bagus berterusan:)

Tomyam Campur RM6.50. Sedapp!


Anyra meet Adira. Comel kan??Peramah sangat die ni.Anyway, Jemputlah datang ke cafe kami. 
Korang klu datang, roger N yea, nnti belanja la kami sekali;p


Adira Signature Cafe  Jalan Wangsa Delima 2A ( bersebelahan Restoran Sugar N Spice)

7 comments:

Norma NML said...

Murahnya nasi ayam penyet tu..

Azhafizah Md Nor said...

hari hari lah Ann boleh makan kat sini kan..harga dan menu pun berpatutan.cafe pun cantik

IeRA said...

salam singgah..

Sedapnya.. nanti nak try jugalah

Jemput follow ye
http://jnjikita.blogspot.com/

Bidadari gojess said...

Wah..best jadi artist kan.. senang je nak buka restoran ke cafe ke.. yela duit banyak. Cash je..xyah buat loan.. huhu. Sis pun ada cafe ker.. bestnyer

jeles x tercapai lg nak buka butik cafe..in shaa Allah suatu hati nti

jemput jenguk blog saya sis

www.bidadarigojes.blogspot.com

LYAfrina said...

comel adira..
kiut je

baru tahu dia ada kafe sdri..
dia pon ada kosmetik sediri kan..sbb cousin salah sorang agen dia..

::EIDA:: said...

tahu xpe. adira makin putih gebu makin comel haih suka tgok dia!

#anyraaaaa sokmo JJCM area sane. jauh aah ahh .. uwek!! huhu

Atika said...

restoran kt jalan wangsa delima 2A either dh tutup or under renovation. baru pg td.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah