CHERITERA KAMI...: Vendor untuk Majlis Akikah atau Cukur Jambul

Oct 8, 2014

Vendor untuk Majlis Akikah atau Cukur Jambul

rasanye tahun ni ramai kenalan yang tengah mengandung dan baru dapat baby.Bestnye!!Lepastu dah sibuk fikir hal akikah dan kenduri cukur jambul anak kan??Sekarang ni dah ramai jugak vendor yang buat servis untuk majlis sebegini. Memang comel2 belaka la. Teringin pulak kite memang ada terbayang-bayang jugak la 1 fine day ada rezeki nak buat untuk anak sendiri.InsyaAllah..moga dimurahkan rezeki olehNya..Amin..

So, ini untuk mommies yang mencari vendor for your super excited event tu untuk area Selangor, KL dan yang luar kawasan pun boleh je contact diorang ni. N nak share cousin N punye bisnes. Diorang berdua ni fulltime housewife yang sangat kreatif dan workaholic sebab memasing anak dah dua still sibuk berbisnes. Syabas cousin!!

Actually, baru lagi diorang create bisnes tapi N boleh jamin servis tiptop dan berbaloi dengan apa yang korang bayar. Bukan calang-calang orang depa dua orang ni ok.

Contoh pelamin akikah diorang setup.Sweet sangat! Tu ada no hp tu p contact cepat2.

Now till 15oct ni ada introduction promo RM200 ok. Walaupun N tak pernah la survey berkaitan event camni, tapi bagi N harga itu sangat berpatutan. Maklumat lanjut boleh Klik Cantick Event.

Lepastu kalau teringin nak ada candy buffet ke nak chocolate fountain, boleh tengok sini Chocolate Fountain by ida baharum. Comel sangat theme and deco ida buat. Nak contact ida??Cari dekat side bar tu ada detail camne nak contact.

ok..mommy selamat berexcited bersama baby comel anda.Heheh...


~To Cousins and IDa...turn N nanti boleh dpt special price x??kehkeh...

4 comments:

Nursaila Norman said...

wahhhh..murahnya! teruja lah plk..hehe

::EIDA:: said...

Ehem. Lawa blog! Huwaaa tenkiuuu sudi sudi sebut sebut coklat ida . Wiwiiwiiii.. harus laaa ade diskaunnnnnnnnn.. hee~

Azhafizah Md Nor said...

sangat berpatutan harga tu..kalau ada baby memang grab harga promo :)

Anonymous said...

I simply could not go away your web site before suggesting that
I actually loved the standard information a person provide in your visitors?
Is going to be back ceaselessly in order to check up on new posts

Here is my weblog - Read More

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah