CHERITERA KAMI...: Nuffnang baik hati

Oct 9, 2014

Nuffnang baik hati


Pagi-pagi scroll FB tengok kak Amy post psl dia dapat BE banyak dari Nuffnang. Eh..terus kite sibuk nak cek jugak, mane tau ade rezeki. Sekali tengok berderet ni ha 13 campaign. Alhamdulillah...tak tau la salah ke ape ke..tapi rasanye Nuffnang tengah baik hati ni. Dia suruh rajin2 mengupdate blog la tu gamaknye. Kehkeh...Baiklahh..saya cuba...tq Nuffnang!!







4 comments:

mama tisya said...

masyukkkk...mmg tk slh sbb rmi je blogger update...amount pn jln laju gk

mummy_ayu said...

tu la...berderet2 kan? suka..
ma acih Mr nuff!!
mari la kita rajin2 update blog

Azhafizah Md Nor said...

Banyak tu..same jugak dapat..tapi banyak CPUV duplicate kan :) jom update blog tingkatkan traffic gitu..congrats anyway

lieyalatif said...

nuffnang tgh penin ni rasenye...berderet2 cpuv yg same kat list hah....same laa mcm akak punye gak....tapi kalo betul laa bederet mcm tu bagus gak kak heheeheh meeeehh update blog sampai lebam akkakakakaak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah