CHERITERA KAMI...: Tengok pun dah terasa

Sep 4, 2014

Tengok pun dah terasa


Tengok apa yang terasa tu??N rasa kalau korang tengok ni pun confirm la menangkap terus rasa die.

Pelam mangga cicah kicap cili. Yang ni masam die tak berapa la. Boleh terima lagi.

Ni pelam telur ni paling termasam semalam rasa. Kakak ipar bawak dari rumah parents die memang ada pokok ni. N tak boleh la makan 1 je dah sebab rasa menangkap ke tekak tengok sakit tekak pulak. Cik B hantu pelam2 ni tengok die makan laju je, kita lak yang terasa kemasamannya.

Amacam ada rasa x??Hehhe..Korang makan ke pelam?

4 comments:

Falsya said...

ishhhh mmg terasa la..kecur air liur dh nie...huwaaaaa..nak jugakkkk..

mama tisya said...

pelam telur..tk pernh dgr...tk suka yg masam..suka yg lemak2

zarulfarhana said...

terasa betul la.. tgk mcm masam ja..

myza said...

Melemeh rasa tgok br ni haiisshhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah