CHERITERA KAMI...: Ayam Penyet Kegilaan Kami

Sep 10, 2014

Ayam Penyet Kegilaan Kami


Ayam Penyet Kampung Baru ni satu jalan dengan Sukhumvit. Kedainye betul2 yang dekat simpang tu. Dah lama jugak tak datang sini. Few times dtg tutup, kali ni kene terjah jugak. Ayam tu memang nampak biase je tapi sambal hijau tu yang meletop. Dia pedas yang tak menangkap tau, yang buat kita laju je makan dan menambah. Kami wajib akan add on ayam sepinggan sekali dengan sambal. Mostly masa kami datang haritu, meja keliling tu memang menambah la order.

 Ada pulak set baru tempe goreng dengan kuah cili tu. 

Adehhh..pagi2 dah terliur nengok ni. Rasa nak terjah lagi ni nanti.

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

Sambal hijau tu tengok dalam gambar pun dah boleh agak mesti sedap..:)

Meal macam tu berapa RM dia jual?

Anonymous said...

I have read so many content about the blogger lovers however this paragraph is actually a good paragraph, keep it
up.

Feel free to surf to my page: best wp plugins all over the world

myza said...

Tempeee lama jot xmknn hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah