CHERITERA KAMI...: Nafsu menggila

Aug 7, 2014

Nafsu menggila


Cerita semalam..Kononnye nak tgk wayang tapi tiket habis tinggal seat depan tak sanggup lak nk mendongak kan. Cancel wayang layan Steamboat Ketam Village. Dari bulan puasa orang tu dok sebut nak makan steamboat tapi tak pergi-pergi jugak.

Selalu order 1 bekas je. Taknak mengah sangat makan nanti ada banyak lagi ngidam yang kene redeem lepas ni. 

Lepas makan solat, lepastu confirm la singgah Popular dulu dapat la 2 buah novel.hehehe..Sebelum keluar dari KL Festival tu beli Gelato Fruity ( jadi la walaupun bukan Gelatissimo) dengan Pappa Roti caramel. Ada orang tu sebut lak pasal Mali's Corner . Singgah la ape lagi. Nasib baik dapat parking dan belum ramai orang lagi masa tu. rejeki!

Surrender la ikutkan nak order Char Kue Teow die. Takpe..esok2 la pulak.

Menggila tak menggila nafsu makan ni. Tapi portion semua 1 share 2 orang ok. Bukan sorang 1. Kalau tak, confirm la meletop perut kene minum Eno la jawapnye.

Cerita hari raya belum story lagi kan...Ok..next!:)

6 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ann.. hihi dapnya steamboat.. masa pregnant tak dapat jejak restoran steamboat. ni yang terasa nak ajak abg pergi makan ni. hihiiii ~~~

*selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin. cerita raya cepat please

::NureeN:: said...

wadduuuhhhh....
terangkat mak yong tgk... yummieessss

TunSha Ayunie said...

makan selagi boleh.. sementara ada nikmat makan ! :)

Ann said...

Sheila : waalaikumsalam..kene pergi nnti ok...slmt hari ry sheila:)

Ann said...

Nureen : aiseh..kene la terjah steambot mak yong..hehehe

Ann said...

TunSha Ayunie : kannnn..betul3:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah