CHERITERA KAMI...: Membakar lemak raya

Aug 25, 2014

Membakar lemak raya


Risau pulak sejak menjak ni rasa baju eh apsal cam ketat je kat sini kt situ..masa puasa haritu boleh senyum gembira sebab rasa la lost weight. Pfftt...ni tak leh jadi mengundang kerisauan betul. Last weekend pergi la ke taman. Tak nak taman yang dekat2, nak g yang jauh. Tapi memang suka pun pergi Taman Metropolitan Kepong ni sebab cantik dan luas. Tak sangka berjaya habiskan 1 pusingan yang besar tu. Sejam jugak tapi takdela jogging pun walking je. Lame kot tak bersenam. Kalau jogging ni confirm suku je dah pancit. Kita ikut saranan 20ribu langkah tu yea.Jadila kan.heheh...


Sport shoes tu baru pakai 2 kali. Harapnye lepas ni penggunaanye adalah lebih kerap lagi.Semoga kerajinan sentiasa ada dalam diri. Chayookkk!!

SubhanaAllah..ni sambil walking sambil ambil gambar. Maunye tak rasa fresh dengan pemandangan yang camni kan. Terus rasa nak pergi Royal Belum.Eh..tetbe...ada kaitan ke..Ehem3;p



5 comments:

CIKU said...

salam ann..ciku pun selalu rasa nak g jogging lepas balik keja atau hari minggu tapi angan angan je..huhu.ni rasa lemak menyelubungi dan selalu ngantuk..huhu

zarulfarhana said...

cantik la pic kedua tue,... suasana nampk tenang ja..

Falsya said...

last pic tuh i very the loikeeeee..cantik sgt..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ann, sheila selalu pergi sini. heee awak dok mana? senang la boleh jmpa kalau lepak sini hari minggu ~~~

tiga lalat said...

Salam. Hee gambar panorama itu cantik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah