CHERITERA KAMI...: Matta Fair September 2014

Aug 28, 2014

Matta Fair September 2014


Antara event tahunan yang dinanti, Matta fair Mac 2014 kami dah pergi haritu. Boleh klik Sini untuk tips. Kali ni InsyaAllah terjah jugak sebab dah ada target untuk tahun depan. Mudah-mudahan dipermudahkanNya.

So, korang bolehlah block date mana tau nak plan g cuti2 cuti sekolah nanti ke kan.

4 comments:

Falsya said...

okayh, nak masukkan dlm date matta fair kat reminder..next year punye trip..hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ann, bestnya. tahun lepas dapat sekali je pergi Mattar Fair ni.. tahun tak sempat kot. haha dah ada anak kecil, susah nak jalan. tgu dia besar sikit kot, ingat nak bawa pusing Malaysia dulu ~~~

::EIDA:: said...

noted! nak masuk dlm blog sekali . kang terlupa HAHHA

jemput singgah since bloglist ida buat hal, terpksa tepek sini,
http://www.idabaharum.com/2014/08/laman-grill-kajang.html

zarulfarhana said...

bestnya dapat pegi.. pernah pegi masa tahun bila tah.. sekarang dah dok kedah, susah plak nak pegi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah