CHERITERA KAMI...: Excercise naik train

Aug 21, 2014

Excercise naik train

Malam raya ke5, sampai Kl dari Melaka pukul8malam camtu. Singgah la kampung baru mencari dinner. Pilihan kami ke Satay Station. Sejak 5 hari raya tu belum lagi jumpa satay kononnya.



Bila dah kekenyangan, kalau balik rumah terus confirm nanti terus baring dan tidur macam panda yang comel.Hahha. Jadinya, ada orang tu mengutarakan idea yang bernas mungkin dan menarik yang terus dipersetujui oleh puan isteri.

Apa ideanya??Jom kita naik train nak??Disebabkan lama jugak la N tak naik train almost 1 year last. Kita pun On je. Park kereta dekat LRT Setiawangsa. Masa tu dah pukul 10malam.



Bila tengok gambo ni rasa tengah bercinta pulak sedangkan dah nak masuk 4thn dah kawin.Kami naik train dari Setiawangsa ke Pasar Seni je. Memula ingat nak sampai Kelana Jaya ke tapi kang kot lambat sampai kang LRT dah tutup 1 hal la pulak.

Pengalaman yang menarik. Kalau korang boring2 ke dah lama tak naik train atau tak pernah bawa anak-anak naik train, ce try. Naik reramai dengan anak-anak lagi seronok kan.

7 comments:

::EIDA:: said...

satay! dap! okbaiii lapaaaaa

Daddy Ziyyad said...

Ikut tekak awak, mana lagi sedap, Sate Station ni ke, atau Sate Samuri Kajang? :)

Saya pun dah lama tak naik LRT...hihihi

Ann said...

EIDA : mmg sedapp..sila cari yea..hehe

Ann said...

Dady Ziyad : bg kami suke lg Samuri pilihan sate die pun lbh byk...

nnti blh la bwk family jln2 naik train:)

zarulfarhana said...

satay sedapnya...

Chekgu Azrine said...

satay yang sedap saya makan satay sri melaka kat keramat

salam perkenalan..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ann, rasanya lepas nikah ni sheila naik dua tiga kali je lrt-train ni. dengan suami tak pernah naik sama. teringin juga. tgu Adam besar sikit kot. heheh barulah dia reti menghayati ~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah