CHERITERA KAMI...: 30 Syawal

Aug 27, 2014

30 Syawal

Tamatlah bulan Syawal semalam. Harini dpt khabar gembira kemenangan Gaza.Alhamdulillah....AllahuAkhbar!!!

Semalam juga dekat office buat Jamuan Raya. Selalu order siap2 dari Restoran yang berdekatan  lepastu tunggu je diorang hantar siap2 dengan bekas dan hidang. Dah habis makan, suruh diorang dtg ambil bekas semua. memandangkan dah 2 tahun kot guna servis yang sama, so kami decide order dekat tempat2 lain pulak. Memang banyak keje sebab kene pergi ambil sendiri kene sediakan bekas sendiri tapi Alhamdulillah semua puas hati sedap2 belaka menu semalam.

Nasi Dagang , Nasi Mandy Kambing, Mee Rebus, Laksa, Satay, Pecal, Rojak Buah, Dessert, Cendol. Makannye sikit tapau bawak balik yang banyak.Hahhaha;p



~ Berjaya juga buat entri dalam bulan Ramadhan & Syawal walaupun tak banyak post. tapi ok la kan dari dibiarkan blog sunyi sepi bersawang.Heeheh..So, habis jugak la kot cerita raya.;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah