CHERITERA KAMI...: Top Steak House Sri Rampai

Jul 9, 2014

Top Steak House Sri Rampai


Siapa nak mencuba western food boleh try dekat Top Steak House Sri Rampai ni. Kedai ni sederet dengan Wahab Cendol. Dibuka pada bulan Oktober 2013 dan merupakan cawangan kedua. Setiap kali lalu nampak ramai je orang dekat kedai ni. Tu yang tertarik nak try jugak.

Pilihan menu yang ada. Harga bagi N reasonable dengan presentation dan protion makanan dia. 

Sizzling Seafood ni memang terbaik!Cik b punya menu ni tapi N yang nyaris-nyaris nak habiskan sebab sedap. Korang try la order ni nanti yea

Menu N chicken combo, ada chicken, lamb dan udang.Mmm..kurengla mungkin kombinasi udang tu tak berapa kene. Untuk air..silalh order Mango Juice die memang pure buah. Pekat mangga.Like!

Bulan puasa Top Steak House beroperasi dari 4petang-12tengah malam.Surau disediakan.Parking pun senang. Lepas makan western boleh pekena cendol pulak.Hehehe.

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

tingat duffman makan steak dgn lobster kat foodnetwork
maybe tokey kedai ni nak imitate la cara tu
tpi dlm citer tu steak dia dekat 1kg, lsp tu lobster ok..
udang tu mgm tak bape nak kena
apepun..
nmpk sedap..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ann, alahaii terliur sheila.. nanti boleh datang sini kalau nak pegi beli shaklee kat sri rampai tu. hiewhiew. singgah menabung lazada sini~~~

fyna said...

nampak menyelerakan. nyum.. nyum..

myza said...

Uishh sdap nya menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah