CHERITERA KAMI...: Rezeki Ramadhan

Jul 16, 2014

Rezeki Ramadhan


Setiap tahun Ramadhan mesti ade company atau personel yang bagi buah tangan. macam tart nenas dengan serunding ni memang wajib la tiap tahun tak miss dapat.Alhamdulillah rezeki. Ada jugak yang sponsor sebekas rendang daging dinding dengan sekotak kurma.

Serunding makan dengan roti time sahur pun jadi.

Tart Nenas ni favourite..Memang sedap!tak sempat tunggu raya dah tinggal berapa ketul je.

~~Pejam celik tinggal seminggu lebih je bulan puasa~

2 comments:

Nursaila Norman said...

saila suka tart nanas tu..dah separuh dah..kalau off puasa mkn itu jelah hehehe!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ann, alhamdullilah. murah rezeki.. bestnya.. tak sabar sheila nak makan kuih raya ~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah