CHERITERA KAMI...: Malas nak pergi shopping

Jul 21, 2014

Malas nak pergi shopping


Amboi tajuk..Macam tipu je..macam tak caye je..Giler kalau dah nama perempuan celah mana yang malas nak pergi shopping. Hoi...shopping tu terapi terbaik ok selain dari pergi spa dan bercuti.Kekek...
Setuju x??

Ni ha sebenarnya malas nak pergi shopping mall yang besar-besar kekdahnya. Contoh macam One Utama. Sebab One Utama tu kan banyak wing lepas tu ntah la rasa macam serabut otak sikit pergi situ. Tu yang kalau takde kepentingan or takde rasa nak beli apa or kalau boleh memang nak elakkan la dari pergi situ.

Kalau macam Mid Valley tu besar jugak tapi sebab susunan die sistematik plus macam lapang sikit kan tempat tu so takdela rasa serabut. Lagipun Midvalley tu ada macam-macam. So, acceptable la.Itu pun kalau sekali sekala nak tukar angin shopping situ ok la.

Mana lagi mall yang besar2?Owh...dekat JB ada Jusco Tebrau tu kan tu pun kecik sikit dari Midvalley tu. Tu zaman study dulu pergi jugak sebab kt JB dulu tak banyak mall yg meriah2..sekrang dah berlambak dah Jusco kat sane.

Ini cerita weekend minggu lepas. Setelah sekian lama barulah menjejakkan kaki kt OU. Ada orang tu beria nak pergi. Pusing habis la kot semua rasanya. Tapi yang beli ada la sehelai shawl dekat booth tengah2 tu. Kuikui...

Korang suka shopping kt mall mana??

1 comment:

myza said...

Kat kedai cik pimah jer hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah