CHERITERA KAMI...: Koleksi Tshirt Plus Size

Jul 3, 2014

Koleksi Tshirt Plus Size

Untuk yang 1 geng dengan N badan yang comel2 macam kita ni kan bukan nak kate takde pilihan pakaian yang sesuai untuk kita tapi cuma kepelbagaian atau ada tapi tak banyak. Betul x? Macam Tshirt long sleeve memang N takde banyak Tshirt long sleeve. Pergi je la mall ke memane tempat lagi2 time sale tu berlambak small and medium size. Tapi untuk PLUS SIZE agak terhad dan pricey.

Sejak menjak aktif dengan Instagram ni memang tangan ni jadi gatal je nak beli itu ini. Banyakkkk rupanya online seller yang jual untuk Plus Size. Banyakkk, cantik dan harga pun reasonable. Sebab online jadinye tak dapat la nak  mencuba tapi still kita boleh refer pada measurement yang diberikan. Nak atau tak je.

N pun dah terjebak membeli Tshirt secara online.

1st tshirt yang N beli secara online. Memang puas hati. Dah few times pakai.Sebab 1st time beli, so beli lah sehelai je. Bile dah suke, nak beli lagi dah habis stok. Memang menunggu jugak ni bile ada stok baru dari Plus Size Elegant. Korang boleh usha FB Plus Size Elegant ni banyak stok Plus Size dan normal size juga. Sekarang tengah stok untuk baju raya pulak.

Tshirt baru dapat ni terus pakai g bercuti. Material macam knitted cotton tapi tak panas. Ni pun best jugak sebab bawah die kembang so tak nampak la bentuk badan comel kita kan. Boleh tengok di IG @aimi53. Ada banyak tshirt macam-macam warna dan tulisan, skirt , dress cecantik.

Ini pun tshirt baru dapat. Saja pilih warna merah, nampak ceria. Selalu hitam je kan. Ni tshirt shape biase tapi yang best ada cuff getah kt lengan tu dan kain die pun best. Ni pun ada few design and warna. Terjah IG @plusplusup. Seluar pun ada jual.

So far ni antara yang N pernah beli thru online dan semuanya N berpuas hati dengan kualiti dan servis mereka.Korang boleh la try terjah FB dan IG diorang ok. Happy shopping!!

3 comments:

idzwa kamaruddin said...

good sharing :)

CIKU said...

mekasih sharing ye..tudung tu pun comei..hihi

myza said...

Terbaik.sapa kata plussize cm kita xleh bgaya hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah