CHERITERA KAMI...: Keyword awal bulan Ramadhan

Jul 3, 2014

Keyword awal bulan Ramadhan


Termenung kejap bile tengok keyword yang orang search ni. Selalu Ramadhan ni orang cari tempat best untuk berbuka, menu buka puasa kan tapi yang buat N tergelak dan termenung bila tengok keyword yang hits dari blog ini adalah.......


Mengeluarkan air manu saa2 puasa???Apakahhhh???Walaupun typo di situ tapi boleh agak la kot kan apa yang di cari. Hoiiii...celah mananye kt sini takde pulak la N pernah share ape2 pasal hal berkaitan. Puasa tahun ni baru berazam nak aktif post entry, so xtau la entry puasa yang mana pulak la sampai korang boleh jumpa keyword tu.Aiyyyooo...

1 comment:

myza said...

Hahahahha!! Mcm2 la..ade kot prkataan manu sesat dlm blog nih hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah