CHERITERA KAMI...: Karnival Teratak Glam Raya 2014

Jul 5, 2014

Karnival Teratak Glam Raya 2014

Petang tadi sebelum bertolak meet in law sempat singgah ke Karnival Teratak Glam Raya ini. Asalnya macam takde nak sangat pergi, tapi bile dah gtau cik B die pulak yang On. Harusla kite pun On sama. Tak pernah lagi pergi mana2 event yg buat dekat Stadium Tertutup Melawati Shah Alam ni. Pasar pagi ahad dekat situ pun dah lama tak pergi.

Kitaorang sampai pukul 1pm. Memang tengah peak hour tapi bagusnye dekat sini parking InsyaAllah takde masalah sebab perkarangan stadium tu memang banyak je ruang cuma panas dengan dekat or jauh je lah.
Crowd pulak tadi memang tengah agak peak. Nak masuk je dah berlaga badan. 

Padatkan entrance?Rasanye next time kene asingkan entrance dengan exit. Ni bile sekali yang nak keluar yang nak masuk bertembung lepastu yang berhenti dekat booth tepi-tepi tu, tu yang buat sesak. Kalau diuruskan betul2, insyaAllah lebih selesa.


Ni suasana dalam, ada certain tempat sesak ada yang dapatlah bernafas. Rasanya mana booth yang ada celebriti tu kene bagi ruang lebih kot sebab bile ade celebriti dekat booth tu orang ramai yang stop nak amik gambar la bagai jadinye dah stuck kat situ. Booth yang agak ramai crowd/follower pun should be diberikan ruang yg besar.Rasanya kene kecikkan sikit kapasiti booth/vendor die bagi keadaan lebih selesa. Selesa ni bukan sahaja untuk pengunjung malah untuk vendor jugak.

Kebetulan tadi masa pergi, nampak dania danielle.Huish..sesak orang dekat sini.

Bile tengok IG, dah petang2 baru ramai celebriti yang turun padang. So, esok siapa yang nak meet and greet celebriti boleh la datang petang2.Heheheh. Banyak pilihan shawl, blouse, aksesori, skirt, telekung, bag,kasut,phone casing, baju kanak-kanak pun comel2 belaka. Tapi N nasihatkan kalau yang bawak baby tu takyah la bawak stroller. Tempat gini better pakai baby carier tu. Senang sikit nak nyelit cecelah ramai orang tu.

Celebriti yang terlibat dalam Karnival Teratak Glam Raya

Senarai vendor yang menjayakan karnival

Esok last day dari 10pagi hingga 10malam. Sempat lagi nak cuci mata shopping. N tadi ada la beli brooch cecomel dengan maruku sedap!Heheh.Esok mesti lagi kaw kaw punya sale/ promo diorang buat.

Happpy Shopping!!!

4 comments:

msredcheesecake said...

menarik, tapi sy tanak pergi...hahaa

::EIDA:: said...

xdpt pegi xdpt jumpe keknis! hihihi.. hubby ida tak gemar tempat2 gini. adoii laaaaaa

♥ ROS ♥ said...

Ramainyerrr...tkut nak terjah..hahaha

myza said...

Diana la.bukan dania hahahai
Jenuh la sapa bw stroller tmpt cmni..mmg sesak nmpknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah