CHERITERA KAMI...: Jualan Gudang The Store

Jul 11, 2014

Jualan Gudang The Store

Semalam malam kakak ajak p Jualan Gudang The Store dekat Dewan AU2 Taman Keramat. Tak tau pulak ada juala gudang situ sebab dah lama tak lalu jalan situ walaupun dekat dengan rumah tapi pergi balik keje ikut jalan lain. Tapi Jualan Gudang ni N dah p dah masa dia buat dekat Dewan AU5 Lembah Keramat haritu. Masa tu pergi dengan mak saja cuci mata sesambil tunggu order take away Satey Sri Keramat tu.

Ni dah orang ajak, kite On je la. Rupanya Warehouse Sale ni start hari ni 11 Julai sampai 20 Julai. Semalam kan 10 Julai padan la diorang tengah kemas-kemas lagi tapi ramai la jugak orang datang. Elok datang awal-awal ni sebab barang banyak lagi dan kemas lagi.Masa pergi yang dekat Lembah Keramat tu dah hujung-hujung barang tak banyak dan dan serabut-serabut sikit.

Orang kedua yang datang. Bestnye dewan ni sebab aircond kuat, sejuk;)

View dari atas stage. Sepenuh-penuh dewan ada memacam barang. Handbag, pakaian lelaki perempuan, kasut, sabun, cadar, langsir. 


Cadar , langsir, bantal dan sarung bantal cecantik jugak coraknye. Brand biasa tapi ok la kualitinye dengan harga.

Baju budak-budak RM10 pun ada. Jeans elok-elok lagi. Kalau tshirt tu kene tengok bebetul kot ada yang kotor ke ape.

Trend sekarang suar warna-warni gitu kan. Harga RM35. 

N tak beli ape cuci mata je. Anak-anak buah la membeli tshirt.Boleh lah kalau nak topup barang raya tu. Tempat pun selesa, parking pun senang. Sale dari 11 Julai sampai 20 Julai ni dari 10pagi-10malam bertempat di Dewan Au2 Taman Keramat.


4 comments:

idzwa kamaruddin said...

wahhh harus pegi nie

myza said...

Napa ko x shopping..cadar raya ke hihi

Ann said...

idzwa kamaruddin : shoppingg!!

Ann said...

myza : mmg nk beli cadar tp nye memikiokan tmpt nk menyimpan cadar tu..trs xjadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah