CHERITERA KAMI...: Best cendol in town

Jul 7, 2014

Best cendol in town

Lama dah tak makan cendol @Wahab Cendol ni. Kedai yang baru bukak lagi cantik, lagi selesa, lagi senang parking lagi macam memanggil untuk singgah. Siapa biasa lalu Sri Rampai area Rampai Business Park tu mesti perasan kedai ni.

Order Cendol Aiskrim RM5. Share berdua. Sedappp!! Tengah menaip ni pun terasa pulak keenakan dia. Puasaa..puassaa...Sori yea korang kalau ada yang tergoda. Balik kang boleh singgah Cendol Wahab ni yea.

Yang belakang tu N order rojak sotong+paru. Kureng!Yang macam tauhu ke kentang tu liat. Ada banyak lagi menu lain, goreng2 mee2 ada. Boleh la try nanti.

Sistem layan diri. Order di kaunter.Nanti dekat receipt ade no.order.Bila order dah siap, nanti no.order tu keluar kt tepi kanan nun.Lupa lak ambil gambar.Hehhe.

1 comment:

myza said...

Wuish cendoii diaa..hoi mana nk cr kedai pak wahab ni..tp sini jmpa cocnut shake sdap weii..kalah kelebang hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah