CHERITERA KAMI...: Tudung online shop yang terbesar di Malaysia

Jun 16, 2014

Tudung online shop yang terbesar di Malaysia

STICKY POST. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY

Perniagaan online makin hangat sekarang. Segala macam benda kita beli hanya dengan duduk sahaja, klik klik, bayar dan tunggu barang sampai. Tak perlu nak bersesak ke kedai lebih-lebih lagi sekarang dah ramai yang mula buat persiapan untuk raya kan. Hujung minggu je penuh sesak segala mall, jalan TAR tu semestinya.

Jadi untuk memudahkan korang semua untuk mencari tudung yang tanpa perlu berpanas, berasak-asak korang boleh layari Tudung2U.com.my . Tudung2U merupakan online shop terbesar di Malaysia.
Ada pelbagai pilihan tudung dari jenama-jenama yang terkemuka dan juga yang direka khas.

Koleksi dari Radiusite yang cantik belaka

Peminat-peminat AJ@aidijuma yang suka mengumpul koleksi AJ, boleh dapatkan di Tudung2U laku macam goreng pisang panas.

Tudung bawal bermacam corak pun ada juga.

Ada juga koleksi tudung awning untuk anda pilih. 

Selain dari tudung, terdapat juga aksesori wanita seperti rantai, gelang dan keronsang. Cantik-cantik semuanya.

Di bahagian tepi kiri web Tudung2U ada diterangkan cara-cara untuk order. Kalau tiada online banking masih boleh teruskan pembelian. Ada diterangkan caranya di situ. Sangat mudah.


Sekarang tengah ada SALE untuk selected item di Tudung2U. Pembelian RM70 ke atas FREE postage. Berita baik untuk pembaca blog kami, anda akan dapat diskaun 15% tambahan untuk kesemua item di Tudung2U. Hanya copy kod di bawah ini semasa pengesahan order di buat.

ADR2014

Jangan tunggu lama-lama. Cepat buat pembelian sekarang di Tudung2U.com.my. Kod sah sehingga 16 Jun 2014.

Happy shopping!!!

3 comments:

msredcheesecake said...

cantik2 tudungnya...

Ann said...

msredcheesecake : cantik kan kak

swapna rajesh said...

HI you have a good blog i like your blog as it have all the good information. for more information Click on kurtas for women

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah