CHERITERA KAMI...: Tudung chiffon boleh customized dan cantik

Jun 30, 2014

Tudung chiffon boleh customized dan cantik

Sekarang mesti ramai tengah prepare untuk raya kan. Selalu time camni baju dah ready, lepastu nak cari tudung pulak. tang tudung ni selalu problem. Ni untuk N la. Nak cari yg agak-agak match lepastu nak fesyen camne. Sekarang ni dah banyak sangat fesyen tudung. Ni nak pakai raya mesti la nak cecantik macam baju raya kan. Tapi kalau raya pertama tu N pakai simple or tak heavy sangat sebab raya pertama tu la yang renyah sebenarnya. Betul x?

Meh nak share dengan korang yang mencari tudung yang lain cantik tapi simple dan akan kelihatan manis. Wahh..kaw kaw punya promo. Ni promo tak berbayar sebab N sendiri dah beli dan pakai dan memang puas hati dengan hasilnya. Service tuan punya online shop, kak awa ni pun memang terbaik. Dah jadi macam kawan-kawan pulak.

Ni one of tudung yang N beli. N beli 2 tapi baru pakai 1 ni la. Pkai 1 ni pun dah jatuh cinta. Sehari sebelum ni dapat parcel, esok tu pakai terus bawak g bercuti. Walaupun chiffon, kain jenis yang ringan senang bentuk tak yah nak iron sangat. Ni bidang 50, labuh dia just nice!Owh..confirm tak jarang:)

Sebelum meleret lebih panjang, nama online shop ni ialah FB: awatifey_scarves atau IG : awatifey. Yang buat lagi best sebab boleh customized bidang berapa kita nak. 45 ke 50 ke 55 ke 60 ke semua ada.

Tudung-tudung ni semua pre-order basis. So, dalam 2 minggu confirm order korang dapat la tudung cantik ini. Yang plain pun ada, macam-macam warna. Boleh tengok dekat FB atau IG ada katalog kain warna.Kain yg plain ni tebal(chiffon jojet)sikit dari printed.

See...see...bukan tudung ala bawal tu je nak buat as wide shawl pun boleh. Eh..senang cerita semua boleh la. Tinggal pilih dan bayar je. Untung-untung dapat pulak free gift.Alhamdulillahhh...

Ni antara koleksi chiffon printed yang ada. Banyak dah Sold Out, memang tak boleh nak tunggu lama-lama. Cepat place your order now at @awatifey_scarves / @awatifey / 0135925589 diorang tengah tunggu masa je nak closed order ni.

Selamat shopping kawan-kawan. N pun tengah pikir ni warna apa nak order lagi;)

2 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ann, lawa la tudung labuh! sheila memang tercari2 pun. hehe thanks. salam ramadhan buat kak ann sekeluarga ~~~

Ann said...

Sheila : waalaikumsalam mommy...alhamdulillah..salam ramadhan sheila and family:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah