CHERITERA KAMI...: Passport cinta Yusry dan Lisa

Jun 6, 2014

Passport cinta Yusry dan Lisa

Kalau duduk rumah jaranggg sangat tengok TV. Tu yang sekarang ni tak berapa layan sangat drama dekat TV, mostly tengok online kalau ada masa. Ceh..bunyi rupa sibuk bebenau kan;p

Masa bercuti ala-ala santai tu je la pun tengok tv sambil baring atas katil empuk.Nampak tak motif di situ??Tak nak tengok TV duduk atas sofa, tak best.Poyooo je;p

Inilah program TV yang N tertengok haritu. TV2 pukul 9.00malam ke 9.30malam kalau tak salah. Dah la kita dari zaman muda remaja berkenan kat Yusy ni, Yusry je tak pandang kita.Kenal apatah lagi. Suka tengok pasangan comel ni, lisa kan comel nakal manja-manja gitu. Nampak la loving sweet couple mereka ini. N follow IG lisa. Saja nak bagitau.Kekek.

Time ni diorang bercuti ke Terengganu. Program ni pasal macam mana kita spend perbelanjaan percutian kita agar tak over bajet. Lisa tugasnya tukang arah mana nak pergi jalan, lepastu dia akan note segala perbelanjaan. Yusry tukang bawak berjalan.Tukang bayar??Penerbit rancangan KRU Production.Hehehe

Ni diorang g Pasar Siti Khadijah. Abang yus( abang la kan , kate tua dari kite) beli sampin RM250, owner kedai bagi lagi 1 free RM2000++.haaa...gitu sekali baiknya hati. Bila la kita nak merasa begini.*berangan*

Akhir program, dah balik bercuti - Lisa akan bagitau segala detail dan amount perbelanjaan percutian diorang. Contoh cuti ni diberi RM1500. Kene spend sikit atau tak boleh lebih dari amount yang di beri. Yang cuti-cuti Terengganu ni mereka pass sebab total perbelanjaan RM1300++. Dan mereka pun gembira!!

Gitu la al-kisahnya. Boleh la layan program ni kot nak mencari idea tempat penginapan, tempat nak pergi bercuti. Dan kalau gemor dengan mereka boleh la tonton Passport Cinta Yusry & Lisa ni:)

4 comments:

FiZ said...

hari tu masa tgk iklan, macam nak tengok cite diorg ni.tapi asyik terlupa je.minat tgk lisa ni.hehe.ps..kite pn follow ig lisa jgk.

Zura Lee said...

zura ada gak tertengok aritu sekali, aritu diorang gi terengganu.. pastu nk tgk lagi dh lupa hari dan waktu siarannyer.. yusri ni berjalan tak lepas tgn pegang lisa, syg bebenor kt bini

Ann said...

FiZ : kann..sama lah kite..eh..ape IG FiZ??heheh

Ann said...

Zura Lee : samalah, N tgk part g terengganu ni la lps2 tu xde dah tgk..suke tgk rancangan jln2 ni..

sweet couple gitu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah