CHERITERA KAMI...: My Mom Chicken Rice

Jun 26, 2014

My Mom Chicken Rice

Awal-awal masa baru bukak kedai My Mom Chicken Rice dekat area Ampang Point tu pernah la rasa. Tapi lama sangat lupa dah rasa camne. Lepastu ada 1 lagi bukak dalam Tesco Ampang. Tesco Ampang tu jarang pergi sebab jaranggg beli barang dekat Tesco. Dekat area rumah dah ada Giant, Jusco dan Carefour dah, Tesco tu bile nak ubah angin sekali skala boleh la.

Macam few weeks ago hari Ahad, lepas pos barang rasa nak g somewhere la ada 2 3 barang nak beli. Sebab pos barang dekat PosLaju Batu Caves, nak try la pergi Giant Batu Caves tu tengok ape yang menarik. Sekali ramai giler orang, cari parking pun jenuh, terus keluar balik pergi Tesco Ampang. Dri Batu Caves ke Ampang nasib baik tak jem. Cari barang lepastu nak lunch.

Jom la try My Mom Chicken Rice ni ramai jugak orang masa tu kebetulan tengah lunch time.

Ada few pilihan Nasi Ayam.Harga standard restoran la kan.

Taknak makan nasi nak yang berkuah pun ada. Tengok gambar semua menggoda tekak.

Giant Bandung Soda ni menggoda juga. Tapi minum air bandung dengan makan nasi jadi perut cepat sebu,so N tak order tapi next time ingat nak try jugak la. Eh..cop.. My Mom Chicken Rice ni Linda Onn punya. 

 Ni menu yang kami. SEDAPPP!Sup tu ada rasa. Senang je nak tau Nasi Ayam tu sedap ke tak, rasa supnye. Kalau rasa macam air je tak sedap la tu.Kikiki..Padan la ramai je orang datang makan. Siapa yang belum try, boleh try makan dekat sini.

Next time boleh try Asam Pedas Linda Onn pulak:)


3 comments:

Syuhada Salleh said...

xpenah try lg..kat sni xde cawangan..

Weena said...

pernah makan nasi ayam nie kat tesco ampang...memang sedap... :)

Myra Jay said...

Kalau sedap memang akan rekemen kan, klau tak sedap tu yg haru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah