CHERITERA KAMI...: Maruku sedap

Jun 10, 2014

Maruku sedap


Weekend haritu jalan-jalan bawah dataran merdeka atau nama komersialnya Dataran Underground. Takde la meriah sangat bawah tu kebetulan masa pegi tu ada KL Fest kira macam ada online seller jugak la yang bukak booth banyak-banyak kat bawah tu. Boleh la cuci mata saing:)

Beli la brooch-brooch comel 4 ketul lepas tu seplastik Maruku. Memula akak tu bagi test rasa. Rasa sedap tu terus beli. Sekarang rasa rugi pulak sebab beli sikit. Dia ada jual 1 plastik RM5 dengan 1 balang besar tu RM18 (kalau tak silap). Sedap!!


Maruku dia nipis, tapi crunchy . Rasa rempah tu xpekat sangat, memang laju la kami berdua makan krup krap. Rugi rugi rugi beli 1 plastik je. Malam tu jugak dah selamat habis.

Nasib baik ada sticker no.contact kan, Kintan Delights ni N try search kt FB dgn IG xdop pulak. Kene call direct la nanti tny. Boleh la order lagi ni. Ni pun tak letak kat dapur ni. Confirm sekelip mata je licin. Kami makan berdua je.Hahhaha;p

Ini lah rupa Dataran Underground tu. Ada kedai-kedai makan , kedai souvenirs jugak.

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

menarikss..

Ann said...

idzwa kamaruddin : kan..kannn:)

Anonymous said...

Boleh x bg num fon muruku...mcm nk try je...xnmpk lh num tu

Ann said...

@Anonymous

0136776135

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah