CHERITERA KAMI...: La Pelangi Cafe AU3 Taman Keramat

Jun 4, 2014

La Pelangi Cafe AU3 Taman Keramat


Mencari western yang sedap??Boleh try di La Pelangi Cafe AU3. Siapa yang biase area pasar malam AU3 dekat TNB tu mesti tau banyak kedai-kedai makan kat situ tinggal pilih je nak yang mana. La Pelangi ni pun Ann main singgah je haritu masa balik dari JB. Kedai ni dalam kawasan rumah sebelah tepi, kira rumah corner lot la tanah tepi tu die buat kedai makan. Senang je nak cari kedai ni memang tepi jalan.

Ada local food juga selain western. Ayam penyet, goreng2. Nak kate banyak pilihan tu tak jugak. Tapi boleh lah.

Chicken chop untuk N..Sedapp!Kuah black paper  dan portion dia memang tak menghampakan.

Cik B order Spaghetti Oglio Olio. First time jumpa yang basah, oglio kan biase kering je. Tengok macam tak sedap, tapi licin juga. Tak salah order menu.

Rojak ni kureng sebab kuah dia masin. Masin yang bagi N tak potong selera. 

Next time boleh try local menu  pulak. Harga pun reasonable.

3 comments:

idzwa kamaruddin said...

nice sharing!

ummi_khalish said...

kena list ni...hehehe

Zura Lee said...

zura pun 1st time tengok aglio olio yg ada kuah sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah