CHERITERA KAMI...: KL International Hijab Fair dan Floria Putrajaya

Jun 12, 2014

KL International Hijab Fair dan Floria Putrajaya

Apa plan korang hujung minggu ni??next week dan start sekolah semula. Ada baki beberapa hari untuk luangkan masa sepenuhnya dengan anak-anak dan keluarga.Mana tau kalau belum ada plan atau idea nak ke mana, boleh la ke Floria Putrajaya 2014.


Boleh la shopping pokok bunga, ada macam-macam aktiviti untuk anak-anak juga. Nak ambil gambar pun macam best je tengok banyak landskap cantik-cantik kali ni. More info boleh klik http://floriaputrajaya.com.my/.

Buat julung kalinya, Malaysia jadi tuan rumah untuk International Hijab Fair yang menghimpunkan Islamic designer dan produk peringkat antarabangsa. Ada macam-macam aktiviti dan booth juga dibuka untuk cuci mata dan shopping!


RM1 per entry bertempat di PWTC bermula 9pagi-9malam


Aktiviti sepanjang 3 hari program berlansung.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah