CHERITERA KAMI...: Floria Putrajaya 2014

Jun 17, 2014

Floria Putrajaya 2014


Korang pergi tak Floria Putrajaya minggu lepas??Tahun-tahun sebelum ni, kami ade juga pergi Floria ni tapi tahun ni punya bagi N lagi meriah lagi selesa. Sekolah, Universiti dan syarikat yang masuk bertanding untuk landskap pun cantik-cantik dan kreatif belaka. Kalau tak ramai orang, memang sakan la posing-posing. susah nak amik angle yang tak nampak orang.Heheh.

Landskap dari company mana, tak ingat. Tapi semua dari pallet. Memang menarik perhatian orang untuk masuk.

Macam Vintage Pelamin gitu kan. Pun tak ingat jugak dari company mana.Kekeke

Landskap dari Alam Flora. Simple tapi menang Silver ke ape tak ingat. Brother tu tengah prepare nak wat show.Ketuk guna tong cat pun boleh kan.Teringin nak duduk kat sofa merah tu tapi staff mereka je conquer situ,lagu mana cek nak posing2;p

Idea DIY - lampu dari bahan terbuang. Ni dari kategori kolej/universiti klu tak silap.

Cantik kan 'bumbung' tu dibuat dari botol air plastik. 

Ni antara terpaling suka. Vintage sangat. Kalau ada betul-betul  port macam ni, memang jadi favourite la. Ni tak silap dari DBKL.

Sangat rekemen kalau korang tengah mencari idea untuk DIY landskap. Next time ada Floria lagi, silalah pergi.




6 comments:

Rozita said...

manarik!

idzwa kamaruddin said...

cantik giler!!!

Saya Disini said...

cntiknye

sue zainun said...

pergi..ahad lepas..best kan..hihi

juelee said...

canteknye.. tp panas tak kat sana? nk bw anak kecik ni riso kalau panas je..

myza said...

Cntik tp napa ada yg kata xbest ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah