CHERITERA KAMI...: Ayam Golek Sedap

Jun 29, 2014

Ayam Golek Sedap


Kalau ikutkan masa bulan Ramadhan tahun-tahun yang lepas memang N takde pos entry. Blog akan senyap sunyi sampai lah ke raya. Tapii tahun ni InsyaAllah akan cuba post tiap-tiap hari. Harapnya adala sudi jengah sini. Macam taktau nak post ape pun yea jugak, sebab blog ni kalau tak pasal jalan mesti pasal makan. Tapi korang tak kisah kot kan siang-siang hari baca entry makan time pose ni kan??kan??Heheheh...

Ni nak share lama dah tau pasal ayam golek sedap ni . SEDAP dan MURAH. RM16 je seekor! Tu masa N beli sebulan lepas la kot tak silap kalau sekarang dah up harga tak sure. 

Ni ayam golek ke ayam pusing ke ape nak panggi namanye ni. Senang panggil ayam golek la kan.

Sedap rempah dan sos die. Dah 2 kali N beli. Memula beli seekor tak cukup. Kali kedua beli 2 ekor. Kali ketiga nak beli asyik la tutup. Tapi time tak rasa nak beli bukak pulak.Takde rezeki la tu namanye. Takpe, pose ni ingat nak beli jugak la nanti. Bukak punye ni.

Di sinilah lokasi ayam golek sedap dan murah itu. Bobby Burger ni pun sedap jugak. Pernah rasa sekali buat sahur haritu. Patty die buat sendiri kan. Not bad la. Menu western yang lain pun ada.

Korang area keramat, setiawangsa mencari idea berbuka ape, boleh la singgah di Bobby Burger ni.Sebarang keraguan call je No tertera itu:)

10 comments:

Syuhada Salleh said...

murahnye..nmpk sedap..nsib baik baca mlm2..

~Beb~ said...

Gilerk ah. Jengkil2 mata baca byk kali. Ini N buat ayat perli ke or mmg betol2 murah. Mmg betol2 mrh rupanyaaaaaaaaaaaaaa..

Mana dia dapat ayam cenggitu murah?

Bagus nyaaaaaaaaaa.. Semoga sipenjual tuh dimurahkan rejki dan dipanjangkan umur sbb tak kaut keuntungan lebih2. AMIN.

Kite klau bab2 murah ni mmg takajuit sket. Selamat berpuasa N.

Iena Eliena said...

wah sedapnye
selamat berpuasa dear :)

Falsya said...

nyum nyum...sedapnyeee..

selamat berpuasa..;D

Ann said...

Syuhada Saleh: murah kan..nasib baik..klu tak..hehehe

Ann said...

~beb~ : ini bukan cobaaannn..ini betol2..hahahahha...amin2..moga murah rezeki dia..

aku pn rs betul ke aku type harga tu..kekek..

Ann said...

Iena : slmt pose kak:)

Ann said...

Falsya : slmt pose sya:)

Anis said...

Murahnya..kat area bangi ni mahal,rm22 sekor ayam golek tu..tapi disebabkan teringin,beli jugakla..kalau rumah kat area2 situ,harus singgah beli ni..:)

myza said...

Mana mau cari ayam golek rm16 sekoq..murah tu.nmpk pn yummy..nnt blnja aku eh ayam ni sekoq hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah