CHERITERA KAMI...: Kek Gulung Coklat Sedap

May 8, 2014

Kek Gulung Coklat Sedap


Suke tak makan crunchie, kit kat, boost, kinder bueno, snickers, cadbury, mars atau zip?? Semua sedap-sedap coklat ni, time tengah stress ke lepaking ke memang elok sangat makan snak camni kan. Sekarang ni ada pulak kek gulung berintikan coklat/snack tu pulak. 

Pandai diorang inovasikan bende ni eh.Kebetulan Nana ada jual kek gulung ni. Memula tu sekadar tengok telan air liur je tapi dah hari-hari nampak Nana up pasal kek ni mau tak tergugat , ramai pulak tu yang repeat order. Ann pun order la 1 kek snickers (kecil) dan 1 kek kit kat (besar). Masa nak beli ni pun punya susah nak pilih sebab macam semua je nampak sedap. Snickers tu memang favourite tu yang pilih tu.

Servis siap hantar sampai depan rumah lagi. Dah kata rumah dekat-dekat kan. Puasa pulak hari tersebut, tunggu je la bukak puasa baru rasa. Sedappppp hoiii! Sekali dengan anak-anak buah melayan. Laju je habis yang snickers tu, terus potong yang kit kat pulak. Habis rosak diet.Hahahha;p

Sesiapa teringin nak rasa tu baik order cecepat dengan Nana. Laku macam goreng pisang panas.

Harga yang kecil RM18, yang besar RM35. Boleh terjah blog Nana


Beginilah rupanya kek gulung Snickers tu. Nak nak makan yang part tengah tu. Sedap!

8 comments:

idzwa kamaruddin said...

ohhoooo meliurkannn!!

Falsya said...

Kite pun order jugak tp cadbury..hehehe

~~AzaLea~~ said...

ya ampun! terliuuqqqqq

Ann said...

idzwa kamaruddin : kannnn...kene beli ni..hehehe

Ann said...

Falsya : sedap x cadburry?

Ann said...

Azalea : alamak...ibu preggy terliur ni bahaya;)

Zura Lee said...

ooo kek digulung dgn kitkat yerk...kreatif betol...

Ann said...

Zura Lee : aah..kann..mcm2 skrg ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah