CHERITERA KAMI...: Festival Belia Putrajaya 2014

May 22, 2014

Festival Belia Putrajaya 2014


Minggu ni rasanya macam banyak je tempat ada event terutama di Putrajaya. Meriah la sana minggu ni sebab start dari esok 23/5/2014 hingga 25/5/2014 ada Festival Belia Putrajaya 2014. Ditambah dengan Karnival Jom Heboh, confirm heboh la nanti. Kalau ada yang macam tak tau nak buat ape hujung minggu ni boleh lah ke sini.

Tengok dari map floor plan event ni memang besar sungguh. Kami macam ada plan nak ke sini jugak tapi tengok lah nanti macam mana. Larat tak larat je la nak meredah.

Big Bad Wolf pun ada. sampai 95% tu diskaun. Boleh la nak tambah bahan bacaan, buku untuk anak-anak. Big Bad Wolf ni terletak di sebelah BARAT ok. 

Malam ni mana yang berdekatan tu boleh join Malam Belia Berselawat. Bagus la ada program macam ni dari asyik konsert je memanjang.

Eh..ABPBH pun weekend ni jugak kan? Dekat PICC...Boleh tengok red carpet la uols. ;p

Info lanjut layari festivalbeliaputrajaya.com


1 comment:

:: Dhiya :: said...

d dah book nak pi beli buku! Yay! terima kasih atas perkongsian :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah