CHERITERA KAMI...: Dewan Besar dibuka untuk sewa

May 22, 2014

Dewan Besar dibuka untuk sewa


Sahaja for sharing kalau ada kawann-kawan yang tengah survey tempat nak buat event. Semalam Ann nampak kat Kosmo iklan ni.


Baru siap kot ni. Selalu yang baru lagi cantik lagi selesa dan lagi syok la nak ambil gambar. yealah tempat baru. Info lanjut boleh contact no yang tertera tu yea. Ann sekadar berkongsi info sahaja.

Lokasi dewan, kalau dari KLCC dalam 10 minit, dari plaza tol sungai besi 20minit. Untuk gambaran korang la kedudukan tempatnye ni.


2 comments:

Falsya said...

Alaaaaaa..tp dh kawen mcm mana..hehe

Ann said...

Falsya : heheh..boleh buat utk smbut anniV..majlis lg sekali la;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah