CHERITERA KAMI...: CPUV masuk lagi..tq Nuffnang

May 8, 2014

CPUV masuk lagi..tq Nuffnang

Lame tak bukak Nuffnang, konon majuk la sebab last month bukak xmasuk pun. Sekali tadi bukak, laaa byk rupenye bulan lepas tapi macam mane ntah tak perasan. Tuela nak majok sangat.Kan dah ada yang credited tu tak banyak la dapatnya.

Takpe ni ada 1 on going ni iklan Whisper. Sudi-sudikanlah menabung di sini eh kawan-kwan.Thanks Nuffnang:)


8 comments:

Nurul said...

Salam kenal, Ann...

Ann said...

Nurul : Salam kenal:)

Falsya said...

Wahhh bestnyeeee..nak majuk gak la ngan nuffnang..hehe

Zura Lee said...

wahhh bestnye ada jgk on going campaign, zura habuk pun tkde..wahahaahah

::EIDA:: said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeee kene update best bestt ni supaya orang klik iklan tu hehehhe

Ann said...

Falsya : jgn majuk lelama..hehe

Ann said...

Zura Lee : ade la tu..tgh on going msk tu..sabar2:)

Ann said...

EIDA : thanks sifu:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah