CHERITERA KAMI...: Sikap yang mendatangkan marah

Apr 18, 2014

Sikap yang mendatangkan marah


Kisah pagi tadi pukul 7lebih, menengokkan sikap hamba Allah ni terus mood pagi Jumaat hilang kejap. Kalau kenal ni, nak jugak sound setepek. Tak tahu la siapa tuannya. Mohon jangan la amalkan sikap begini yea. 

Ni sikap pentingkan diri sendiri namanya. Biasa jumpa kat mall, kedai - ni first time jumpa orang parking macam ni dekat kawasan office. Sakit hati kita pag-pagi orang buat macam ni. 

Actually, Ann nak parking sebelah kereta myvi ni. Office ann selang 4 5 petak parking la dari sini. Masa nak masuk parking tu baru perasan kereta ni parking cam ni. Dah terpaksa la ann keluar balik parking selang setapak dari situ.

Tak tahu la kot bagi orang lain nampak small matter ke??Bagi ann ni kategori melampau namanya. Rasanya korang mesti pernah kene juga camni x??

Geram!

5 comments:

Badlishah Azman said...

Memang, kengkadang dia ambik sampai dua parking.

myza said...

Bakpe la gitu.sorg parking cmni.org lain yg susah..

Ann said...

Badlishah Azman : tu lagi la saja mintak kene *$&@#^&...hahaha

Ann said...

myza : kannn...sob3

Zura Lee said...

slalu gk jmp org cmni kt shoping mall..rs nk amik syiling pastu gores dan menang kt kete dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah