CHERITERA KAMI...: Shopping Jumaat

Apr 12, 2014

Shopping Jumaat


Waktu lunch kt office ann hari-hari still 1jam jugak 1pm-2pm. Jeles tau tengok orang yang rehat sampai 2 jam lebih hari Jumaat. Confirm panjang je langkah korang kan. Kalau ann silap-silap boleh balik rumah, golek tidur bagai. Almaklumlah rumah dengan office 10minit je.

Tadi dapat keluar awal kul 12 sebab nak shopping barang office. Dulu masa mula-mula kerja staff tak ramai,kite g beli sensorang je barang office ni lepastu stok pun tahan lama sikit. Sekarang staff makin bertambah, ada la geng nak gi barang office dan barang pun bertambah la nak membeli. Tisu je dah berapa roll, gula-gula, coklat, barang cuci-cuci.

Shopping kt Carefour Wangsa Maju ni je, dekat . Tadi pun tak ramai orang. Tak payah beratur panjang dekat cashier. Save waktu lunch boleh makan dengan tenang, kalau tak kene rush. Tak elok ambil kesempatan kan..kan.Hehehe..

Korang lunch hari Jumaat selalo lepak mana??Ke sama dengan ann rehat sejam jugak?

Cuba teka berapa ringgit semua ni?

9 comments:

myza said...

200 ke 300 x..
Xmcm techart dlu kan rehat panjg hari jumaat hehe siap leh naik train lg p mkn jauh2

~~AzaLea~~ said...

saya rehat 12.15pm - 2.45pm..

rasanya total dalam rm230..

Zura Lee said...

kt opis ni jumaat mmg lunch hour panjang...tp kitorang jarang kluar, dok dpn laptop layan muvie sambil mkn nasi bungkus..hihihhi

Cik Sara said...

x jauh rupanya kita ye.. dulu selalu shopping dekat carefour tu..

Ann said...

myza : Rm350 weh..aah kan...time tu merasa la jugak..dkt ngn train sng la kte nk gerak, sini train jauh..nkd rive tu kot rajin sbb nnti mencari parking pulak yg susahnye

Ann said...

Azalea : keje gov kannnn..salah Rm350;)

Ann said...

Zura Lee : wahh..bgsnye korang..

Ann said...

Cik Sara : ha..nnti blk mesia, blh roger2:)

myza said...

Perggh.350.brg mahal..btul msti pk byk kali nk nek kete kn.masa abes dlm kete n rushing adlh tidak sronok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah