CHERITERA KAMI...: Projek Hijab

Apr 9, 2014

Projek Hijab


Kalau ada yang nak menyumbangkan tudung lama yang masih elok , tudung baru lagi la dialu-alukan. Boleh la contact no.phone yang tertera tu.



Tadi ann wassap Sue tu dia cakap kalau yang berdekatan dengan merbok/ Sg.petani boleh bagi direct ke dia. Klik FB admin untuk info lanjut.

#Update - nak sumbangkan pakaian - baju kurung, jubah pun sangat dialu-alukan.

The more you give, the more you get back. Power of Sadaqah . InsyaAllah....

11 comments:

mama leen said...

area SP ke.. boleh la akak nak sedekah tudung2.. btw dear, gambar tadi tu kat Singkir Kedah, jalan nak ke yan..

msredcheesecake said...

bagus projek ni...Rabbi yassir

~~AzaLea~~ said...

Alhamdulillah.. projek yang murni.. adik sy ade kat sana.. InshaAllah nanti boleh kirim kat dia..

Ann said...

mama leen : aah kak..teringin jugak nak amik gmbr ala2 kt jepung tu..hihi

Ann said...

msredcheesecake : kannn..alhamdulillah moga dipermudahkan sgl urusan mereka

Ann said...

Azalea : Alhamdulillah..sng la gitu aza nak kirim

::EIDA:: said...

ida banyakkkkkkkkkk sangatt tudung. suka sangat beli tudung WAJIB sebulan kene ade. pastu tudung lama yg baru pakai sesekali tu dah tak pakai.. ida nk bagi laaa hehehe

Myra Jay said...

Semoga dipermudahkan :)

Ok boleh kumpul koleksi2 yang tak terpakai :)

lieyalatif said...

projek yg sgt2 bagus...tangan yg memberi lebih baik dari yg menerima...byk pahala nye....byk gak tudung lama ari tu tapi mase nak pindah dah kemas n sedekah kat cleaner opis...kalo tak leh donate same...

myza said...

Nk msg dia ann tpi dia busy dia ckp nt dia wasap tp xdok pun...huhu

Zura Lee said...

kerja amal yang murni, bagi kepada yang memerlukan... nanti zura tengok2 kn tudung yg ada kt umah tuh, kalau elok lagi dan dah tk pakai baik sedekahkan je kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah