CHERITERA KAMI...: Menang RM600

Apr 18, 2014

Menang RM600


Bukan ann yang menang, cik B yang menang dari Bank Rakyat Kempen sempena Back to School. Tak ingat beli apa ntah haritu . Alhamdulillah rezeki.

RM600 tu dia bahagikan RM200 voucher MPH ( yang ni kene buat baik kat pemenang ni, untung-untung dapat 1 2 novel jadi la kan), RM200 voucher Bata ( ni pun kene buat baik gak, dapat sandal ke macam best je) dan RM200 voucher Canggih ( ni nak bagi kat akak boleh beli barang-barang anak dia).

Alhamdulillah..rezeki! Terima kasih Bank Rakyat..Tak sabar nak gi shopping ni, excited macam kita lak yang menang kan.Ehem ehem kasi hint la kat orang sebelah;)


8 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ann, wahh murah rezeki Cik B. hehehe tumpang sekaki tak? hee singgah menabung YES sini~~~

Falsya said...

Wahhh byk tuh..congrats..;)

::EIDA:: said...

kalau RM600 tu dapat cash lagi besttt kann hehehhe

myza said...

Wah voucher buku cnfirm la kena buat Baik!! Cepat2 p masak asam pedas kiki

Ann said...

Shelia Salim : Waalaikumsalam..alhamdulillah rezeki..jom la kita shopping sesama,..tq:)

Ann said...

Falsya : mekaseh:)

Ann said...

EIDA : hahah..setuju sgt tp xpela nnti duit cpt habis..positif sgt kan..kahkah

Ann said...

myza : dah buat list dh nak beli buku ape..hehehe..asam pedas kene tunggu air la..ngeh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah