CHERITERA KAMI...: Magnum Gold

Apr 21, 2014

Magnum Gold

Lately tengok kt FB ramai post gambar magnum gold ni.Kat rumah anak-anak buah pun dok cerita pasal magnum gold ni.Tetiba makcik dia offer diri nak belanja.Bila dok kira mau 10batang jugak nak beli tu. Siap google tengok berapa harga magnum gold ni, sebatang RM4.50.  Rasa nak tarik balik janji manis itu tapi apakan daya menyesal kemudian tiada guna.*pasghah*

Ada 1 kotak dalam tu ada 3 batang aiskrim RM13.49. Memula pergi jusco Au2 dah ambil dah. Promoter tu cakap belian RM18 keatas dapat free cooler bag. Siapa mencari cooler bag boleh pergi Jusco Au2 tak tahu ada lagi ke tak promo tu. Boleh campur memana Wall selection ke magnum .

Tak jadi beli kat Jusco tu, tergerak nak pergi Giant Setiawangsa. Nasib baik, ada promo 1 kotak tu RM11.99 Jimat RM1.50. Beli 3 kotak jimat lagi RM4.50.Kehkehkeh. Disini lah perbelanjaan bijak diperlukan. Tak fikir panjang, terus beratur bayar.


Giant promo sampai 20hb April je.Huuhuhu

Inilah Magnum Gold tu.Boleh tahan jugak la rasanya. Bahagian luar tu berlapis. Tapi haritu makan almod ke ape macam lagi sedap lagi kot. Aiskrim memahal ni kita jarang-jarang makan. Tropicana jugak tetap jadi pilihan;)

Korang dah try Magnum Gold ni??Sedap tak?

10 comments:

permatabiru said...

teringin giler nak mkn..sbb iklan tu menarik betull..hehe kna pujuk2 en.hubby belnjakan

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, wahh bijak berbelanja. hehhee sheila tak pernah lagi rasa, awesome tak magnum gold ni? heee singgah menabung YES sini~~~

nurfadilah suardi said...

Lum cuba lagi sebab mahal sikit kan harganya. Tapi memang nak cuba gak nanti

FiZ said...

suka giler dengan magnum gold ni.dah try few times.sebab teringat dia punye kesedapan tu.pejam mata je nak bayar.tapi tak blh selalu la kan.dahla mahal...manis sangat2 lak tu.huhu

Ann said...

Permata biru : selamat memujuk..hihi

Ann said...

Sheila Salim : waalaikumsalam...boleh la utk mkn sekali skala..tq sheila:)

Ann said...

nufadilah suardi : slmt mencuba yea:)

Ann said...

FiZ : betul2...xblh slalo..

Zura Lee said...

zura suka mkn yg almond jerk..yg ni blm makan lagi dan tk rasa cm nk try pun..hihihhihi

myza said...

Tropicana mmg syok wpun magnum mggiurkn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah