CHERITERA KAMI...: Kaison KL Festival City

Apr 22, 2014

Kaison KL Festival City


Lama dah tau kewujudan Kaison ni tapi tak pernah nak jejak kan kaki. Last week timbul mood nak kemas-kemas sikit kereta comel ku. Tengok bonet tu bersepah lak barang. Barang tak banyak tapi nak bagi nampak kemas. Terfikir nak beli kotak / bekas letak semua dalam tu kan. Nak cari pun senang.
Terus teringat kat Kaison ni.

Rambang mata tengok kat sini.Dari sekecil bekas sampai yang besar. Yang corak comel warna sweet yang bertutup ke tak. EH...banyak la. Berapa kali ann ambil letak ambil letak. Punya tak tu nak pilih yang mana.

Yang nak 2 in 1 - stool+ tempat isi barang. Alas penutup tu tebal dan berat. Boleh la buat tmpt duduk jugak.

Last-last pilih yang ini. Nak letak dalam bonet je pun. Ambil yang susah nak kotor yang natural. Ikutkan hati nak ambil warna pink corak polkadot tu. tapi dok dalam bonet siapa je pun nak tengok.

Macam ni la rupanya bila dah buka - RM11.90. Just nice je dok dalam bonet tu. Tak ambil lak gambarnye.
Ada jenis yang takde penutup tau, tanya je kat staff tu korang nak yang macam mana.Nanti die tunjukkan:)

Ni wall frame. Cantik-cantik gak gambar dia. Kalau jenis camni RM44.90. 

Mostly yang banyak pilihan dekat sini - box, lantern buat gantung ke hias tu, bunga plastic, stationery, curtain, alas tempat duduk. Bantal/cushion tak banyak choice.Oh..fragrance pun banyak.

Menarik la untuk yang nak deco-deco kan. Kita sebab belum ada rumah sendiri. Cuci mata je dulu.

7 comments:

Lissa said...

kite pon takde rumah lg nak main deco2. nak deco rumah skg hasben tak bagi sebab rumah sewa je. tunggu rumah sendiri baru bole men deco2. hehe

Cik Sara said...

Suka gak masuk kaison dulu. hehehe

Ann said...

Lissa : kannnn...kita cuci mata je la dulu..huhu

Ann said...

Cik Sara : dekat jepun lg mcm2 kedai ade kan..mesti lagi comel brgnye..

Nursaila Norman said...

kaison besttt..dulu masa nak kawen,mencari2 kedai bunga, ada jugak masuk kaison KL Festival City ni..brg mcm pasu kaca yg saiz besarrr2 tu murah je kan :) saila suka frame bergambar tu..suka yg black n white..ntah bila la nak beli..huhu!

msredcheesecake said...

suka tengok brg2 kat daiso tapi jarang beli

Zura Lee said...

harga pun tk mahal mana kan...cantik2 plk tuh...ieee geram nk gi jgk, kompom terbeli ni satu dua barang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah