CHERITERA KAMI...: Best K-Drama : Emergency Couple

Apr 8, 2014

Best K-Drama : Emergency Couple


Semalam kami settle tgk sampai ke final episode cerita Emergency Couple ni. Dah akhir baru sibuk nak cerita kat sini kan.Kui3. Bagi yang minat layan korean drama ni, memang disuggestkan la tengok. Kalau yang layan running man tu lagi la ann suggestkan untuk tengok . Kenapa??Sebab ada Song Ji Hyo. Comel je Ji Hyo berlakon.


Total 21 episode. Genre drama - Comedy, Romance & Medical drama. Tengok tajuk pun tau dak. Emergency couple berlakon banyak scene kt Emergency Department. Cik B pun terjebak sama. Kalau ada scene tengah rawat pesakit ke scene cemas dekat wad tu mula la ann tanya memacam kat die. Pernah ke face benda-benda camtu. Kalau part diorg treat patient tu, betul ke cara camtu.

Kirenye dalam bergelak sambil layan romantic tu boleh la tambah knowledge plus dapat la imagine kan camne situasi dekat Emergency Department tu ( bayangkan laki sendiri dok lari sana sini lepas tu mengadap pesakit yang bermacam ragam , lepas tu jadi la kesian kat laki sendiri)

Jadinya, bagi yang belum tengok ce la korang try search je dekat google tu ada banyak link . Dekat tv tak keluar lagi. Happy watching!:)

8 comments:

Falsya said...

Kalau korea2 nie hanye boleh terima runningman saje..hehe

msredcheesecake said...

dah tengok dah... fav ni...hhee

~~AzaLea~~ said...

wajibulghunnah utk di tonton ni.. hehheehe

~~AzaLea~~ said...

wajibulghunnah utk di tonton ni.. hehheehe

Ann said...

Falsya : running man tu mmg berhantu..hahah

Ann said...

msredcheesecake : give me 5 la!

Ann said...

Azalea : give me 5!!hehe

myza said...

Best ek.bru dpt cd burn ceta e.c ni..xstart lg tgok..2nd best kpop drma katanyaa..xsbr nk tgok part jihyo dgn gary hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah