CHERITERA KAMI...: Bachplussize

Apr 25, 2014

Bachplussize


Nak share dengan korang skirt best yang Ann dah jatuh cinta. Material cotton tapi jangan risau sebab ada lining, confirm tak jarang. Lately ni ann lebih suka pakai skirt dari seluar. Lagi senang nak bergerak, lagi ayu sopan gitu rasanya bila pakai skirt lagi-lagi skirt kembang. *ferasan*

First time pakai masa tengok Konsert Suara Kita.

Bajet artis sangat konon peminat ambil gambar kita kan.Kahkah.. Serius rasa macam princess pakai skirt ni.

Masa mula-mula order dah tinggal tak banyak warna yang ada. Takut jugak nak pilih warna putih ni sebab biasa la orang comel macam kita ni lebih prefer warna gelap. Lagi-lagi skirt, takut kotor .Tapi suka tengok orang pakai putih , nampak segak. Memang fall in love betul dengan skirt ni. Ulang pakai banyak kali pun tak kisah dah. Pakai sambil tersenyum gitu punya sukanya kita kan. Cuma masalahnya - kene iron dulu sebab cotton of course la mudah renyuk tapi skirt kot tak yah nak iron beria.Heheh.

Korang boleh terjah Instagram @bachplussize ni. Memang comel belaka produk yang dorang jual. Ann memang tak boleh la scroll IG ni confirm ada yang tersangkut punya.

Stok baru je keluar tapi tinggal 4 je warna yang available. Ni macam skirt yang ann pkai tu la. Tengah fikir-fikir jugak ni nak beli ke tak nak beli ke tak.Gatal tangan nak order ni. Tengok dekat bahagian pinggang tu getah die tebal dan stretchable. Selesa sangat.Yang bukan plussize pun boleh pakai even yg tgh preggy pun boleh kan.

Silalah terjah IG @bachplussize ni. Ada enquiry ke ape just wassap je sis Dayah di no yang tertera tu. Baik orangnya.

Selamat Shopping!!!



6 comments:

::EIDA:: said...

ida pun ade beli satu skrt dari kak dayahh.... hehehehhehe bestt gileeeeee

Zura Lee said...

kalu zura beli skirt kompom kena alter bhgn bwh tu sbb zura kan "tinggi".. hhahhahaha

Ann said...

EIDA : yeaahhh...ade geng!:)

Ann said...

Zura Lee : hehehhe...nk potong skirt senang aje..

Azhafizah Md Nor said...

cantik Ann pakai..sesuai :)

Ann said...

Azhafizah Md Nor : thanks fiza:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah