CHERITERA KAMI...: Yang ditunggu-tunggu

Mar 12, 2014

Yang ditunggu-tunggu


Akhirnye muncul jugak seketul BE dekat blog kami. BE yang ketiga untuk tahun ni. BE yang sebelum-sebelum ni ann selalu tak perasan die On.-going, tup2 dah credited, kene pulak time xberapa nak rajin up entry, dah tak semenggah sangat la nilai die tu.

Harap-harap yang ni berkembang banyak dan Nuffnang baik hati lagi bagi la kami banyak BE eh.Pleaseee..ehhh..main pujuk rayu pulak.Kui3..Semangat nak update entry lagi ni sebaik hard disc dah ok, gambar2 banyak dalam tu.


Anyway, korang guna LINE tak?Comel giler kan sticker-sticker dekat LINE tu lepastu sekarang boleh Shopping pulak.Best!! Eh, meh la add Ann, search Anyra yea.Heheh.

Pemenang Visit Malaysia 2014 Contest

#PrayforMH370

5 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Ann dapat CPUV biasa.xinstall LINE sebab banyak sangat apps pulak..huhu

Falsya said...

Sama la..bile bukak nuffnang tau3 je dh credited..hehe

mama tisya said...

tahniah...tgh tgu be gk ni

Ann said...

mamatisya : tq..akak pny lg byk kan..hehe

Zura Lee said...

tahniah ann... zura dh uninstall dh Line.. sticker kt line comel2 & besar2 tp zura uninstall jgk sbb jarang sgt guna, lebih kepada wassap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah