CHERITERA KAMI...: Saya Jual : Inner Magic

Mar 31, 2014

Saya Jual : Inner Magic

STICKY POST!!SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY

Inner Magic ni rasanye ramai dah yang tahu kan kewujudannye. Sekarang dah macam-macam magic ada. Sampai jadi fenomena pulak.Cewah..Nak berterima kasih la pada yang memperkenalkan Inner Magic ni sebab sangat membantu orang macam ann jenis muka bulat supaya bila pakai inner tu tak nampak sangat la kebulatannya.*pasghah~

Lama dah ann stat pakai Inner Magic ni dari beli untuk diri sendiri ada pulak yang berkenan nak order, terus la ann jadi penjual Inner Magic. Bagi ann kita jual apa yang kita suka , kita pakai atau guna. So, bila menjual tu kita senang la nak promote/ terangkan kalau orang tanya itu ini kan.

Pernah ann g Masjid Jamek mencari stok Inner Magic konon senang borong terus kan kalau beli online kang charge postage lagi. Hampa weh tak jumpa kain yang memenuhi kriteria dan baru la ann perasan rupanya banyak sangat dah clone Inner Magic ni.Macam-macam kain. Ni masa ann pergi dulu la sekarang tak tau la camne pulak stoknye.

Jadinye, ann nak recomend la kat korang Inner Magic yang pada ann, ann suke!Kalau yang first time try mesti soklan biase Magic sangat ke Inner ni???Haa...nak tau, kene cuba dulu la.Kekeke.

Dalam koleksi ann sendiri , ada lebih 10 warna. Kalau pergi bercuti, bawak inner yang lebih, main tukar2 inner je. Tak perlu nak pakai anak tudung tu yang best, inner tu pun bukan jenis yang buat tak sakit kepala. Selesa la jadinye.

Siapa-siapa yang nak cuba, nak tambah koleksi yang ada, boleh la order dekat ann.Segala komen baik-baik ni dari review ann sendiri mungkin bila korang pakai reviewnya tak sama. Takpe, meh cuba dulu!Heheh..Harga baik punya. Whatsapp je ann 0166267246.

Availability warna sentiasa bertukar-tukar bergantung pada stok terkini. Whatsapp untuk info lanjut.

Meh la order:)

# Boleh COD area Wangsa Maju, Keramat

6 comments:

Zura Lee said...

inner tu terbentuk muncong kat dahi kan, tkde la melekap setepek kt dahi..muka pun nmpk bujur jer

FiZ said...

erkk..harga takde pun...satu berapa ye?

Ann said...

Zura Lee : aah..tu yg ann boleh nk pkai..hehehe

Ann said...

FiZ: rm9 sehelai:)

::EIDA:: said...

ida pun sukaaaa pakaiii.. leh dimuncung muncungknn die. hehehehhe..

Ann said...

EIDA : kannnn..muncung2 bg muka kita nmpk kurus..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah