CHERITERA KAMI...: Pemenang Visit Malaysia 2014 Contest

Mar 11, 2014

Pemenang Visit Malaysia 2014 Contest


Sorry lambat annouce pemenang-pemenang Visit Malaysia 2014 Contest . Pening jugak tengok jawapan memasing dan nak tentukan siapa pemenangnya.

Ni jawapan untuk gambar-gambar haritu :
1. Impiana Resort Cherating
2. Swiss Garden Resort & Spa, Damai Laut Lumut
3. Pantai Tanjung Rhu Langkawi
4. Pantai Cahaya Bulan Kelantan
5. Nexus Resort & Spa Karambunai
6. Sutra Beach Resort Terengganu

Ada yang bagi jawapan dekat entry memasing walaupun sebenarnya Ann mintak jawapan tu di comment entry contest. Takpela..still Ann consider mungkin ayat Ann tu xberapa jelas kot yea. Kalau yang bagi jawapan dekat entry & comment entry contest - Ann refer jawapan yang korang bg dekat comment yea. Ada juga yang salah eja, yang terlupa 1 2 gambar tak bagi jawapan, ade yg terlupa tanda &.Lepas dibelek-belek, yang tepat tu memang xde jadinye ann ambil kira yang hampir tepat.

Senarai pemenang :

Pertama ( Voucher Penginapan 1 malam di Bayoou Lagoon Resort Melaka  + 1 FM)

Kedua ( Voucher Penginapan 1 malam di Bayoou Lagoon Resort Melaka + 1 FM)

Ketiga ( 1set Hanger Berklip + 2 FM )

Keempat ( 1 Inner magic + 2 FM)

Kelima ( 1 Inner magic + 1 FM)

Pada yang berjaya ni boleh email ann(cantik_menawan25@yahoo.com) detail (nama, alamat, no. h/p) korang untuk urusan pengeposan hadiah. Sorry again, ann pilih mana yang terbaik walaupun susah la juga nak buat keputusan ni harapnye takde yang berkecil hati ke ape eh. Doa2la kami dimurahkan rezeki lagi, dapat buat contest lagi.Heheh..Tahniah pada yang pemenang!

#Pray for MH370

#Hard disc tak boleh nak connect la pulak

4 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..Terima kasih Ann..Tahniah untuk semua :)

FiZ said...

tahniah utk semua pemenang.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. wahh taniah buat semua pemenang.. murah rezeki kalian. sheila singgah daripada blog azhafizah. hehe salam perkenalan ya, sheila klik tabung sini ~~~

mama tisya said...

alhamdulillah rezeki...tq ann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah