CHERITERA KAMI...: Visit Malaysia 2014 Contest

Feb 28, 2014

Visit Malaysia 2014 Contest

STICKY POST!SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY

Sempena merasmikan blog kami berwajah baru (design by Sihatimerahjambu) plus lama jugak kami tak buat contest/giveaway .Contest kali ini bersempena dengan Tahun Melawat Malaysia 2014 ni dan kene dengan tema blog ni yang banyak jalan-jalan.


Syarat Penyertaan :
1) Buat entry bertajuk "Visit Malaysia 2014 Contest"
2) Letakkan banner contest ni dalam entry tersebut dan linkkan ke sini.
3) Hantar link entry tersebut di ruangan komen di bawah beserta jawapan (teka lokasi percutian yang kami pernah pergi berdasarkan gambar yang diberi) anda.
4) Bagi yang takde blog, boleh sharekan link contest ini di wall FB anda dan beri jawapan serta nama FB anda di ruangan komen di bawah.

Hadiah-hadiah :
1) Voucher percutian 1 malam di Studio Apartment Bayou Lagoon Resort Melaka ( weekdays/low season , breakfast not included)
2) Inner magic
3) Hanger tudung berklip
4) Fridge magnet
*berapa orang pemenang bergantung pada sambutan dan kalau ada yang sudi nak sponsor hadiah lagi dialu-alukan.Akan update lagi nnti:)

Gambar-gambar yang anda perlu teka adalah :













Ada 6 gambar tempat percutian yang kami pernah pergi. Jadinye korang kene teka keenam-enam tempat percutian ini.Senang je.Semua ada dalam entry yang Ann pernah share sebelum ini dalam 1 label yang sama.Haaaa...bagi hint ni.Hehehhe...

Pemenang ditentukan pada jawapan yang paling tepat dan cepat.

Tarikh tutup penyertaan : 28hb Februari 2014.

Jom join ramai-ramai.Good luck!!!

*Klik SINI untuk Senarai Peserta Visit Malaysia 2014 Contest


27 comments:

Falsya said...

Kene godek balik nie semua entry ann..dh lupe dh..hehehe

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

ziarah balas dari bunda..

::EIDA:: said...

erkk.. macam bestt je. sempat ke ida nak masuk ni? hehehhehehe

mama tisya said...

nk join gak

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html

jawapannye

1. Impiana Resort Cherating, Pahang

2.Swiss Garden Damai Laut, Perak

3. Pantai Tanjung Rhu, Langkawi

4. Pantai Cahaya Bulan, Kelantan

5. Nexus Resort & Spa Karambunai, Sabah

6. Sutra Beach Resort, Terengganu

Nana said...

dah join hehe
http://ibudamia.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html

msredcheesecake said...

WAA... INTERESTING... KENE GODEK ENTRY LAMA LAH NI YEA?

Ann said...

Falsya: hehehe..slmt join yea:)

Ann said...

BUNDA a.k.a KN : waalaikumsalam..tq sudi ziarah sini:)

Ann said...

EiDA: sempattt...smp hujung bulan contestnye

Ann said...

msredcheesecake :aah la..:)

~~AzaLea~~ said...

cantiknya hasil2 tangan ann dan hubby..


InshaAllah akan join.. :)


**cantiknya 'umah' baru Ann..

Ann said...

Azalea : alhamdulillahhh...cik b tkng amik, Ann tkng touch up ckit2..gitu..heheh..

Join tau nnti..

thanks Aza..

Cutemama1702 said...


Salam Perkenalan....

Saya baru je kenal blog nih...

Saje nak join mane tau ade rezeki hiiihiiii..

Tapi serios... blog nih best...

http://cutemama1702.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html

Suana Zhar said...

join...
http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html

Cho Zila said...

alamak cam bestjer.. kalau nak masuk kenalah usaha sikit yerk...

Ann said...

Cho Zila : xsusah pun nk cr jwpnnye..hihih

Razi ten said...

Is it the Photo or the place really this beautiful? SubhanAllah..

Ann said...

Razi ten : ofcourse the place beautiful..:)

Zana Adieyza said...

gambar semua cantik2.. terpesona zana tengok.. :)

Ann said...

Zana : tq:)

lieyalatif said...

semua cantik2...terpesona mate lieya tgk semua...subhanallah!~

Ann said...

lieyalatif : alhamdulillahhh....cantik kan..subhanaAllah:)

::NureeN:: said...

mmm tgh nk curi masa nk join jugak..
tunggguuuu

Mila Ahmad said...

cantiknya tempat dia..kalau nak join sempat lagi ke ?

Ann said...

NureeN : thanks join yea;)

Ann said...

Mila Ahmad : sempat lagi ni smp 28hb ttp:)

Wak Gelas said...

gudluck yee.,ehHHee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah